Τι θα φέρει η εβδομάδα από 10/11 έως 16/11

09:31 10/11/2019 - Πηγή: People

1 από 12Κριός: Ανάδρομος Ερμής σημαίνει εβδομάδα κουραστική και μαχητική. Αντιξοότητες και καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Επεισόδια και αλλαγές στην εργασία θα σας αναστατώσουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σάς δίνει τη δυνατότητα της υπεροχής, όμως θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά και την εμφάνιση σας. ΤΙΡ: Η ερωτική σας ζωή έχει αναταράξεις, ενώ ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει αιφνίδια προβλήματα

στις σχέσεις και στα οικονομικά σας.

2 από 12Ταύρος: Οι συναλλαγές σας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και προνοητικότητα. Διευκολύνεστε στην υπεράσπιση του αντικειμένου της εργασίας σας ή στη συντήρηση της επιχείρησής σας. Αντιξοότητες και ανταγωνισμοί δεν θα λείψουν και μάλιστα ο χαρακτήρας τους θα είναι λίγο έως πολύ αδικαιολόγητος. Φροντίστε λίγο περισσότερο την ασφάλειά σας και εκμεταλλευτείτε κάποιες από τις συγκυρίες που θα διαμορφωθούν. TIP: Προσοχή στις συμφωνίες και στις νέες ανάγκες.

3 από 12Δίδυμοι: Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τις δοσοληψίες σας και αυξάνει μέρος των υποχρεώσεών σας. Υπάρχουν όμως παράπλευρες διευκολύνσεις, τις οποίες χρησιμοποιείτε για δικούς σας λόγους. Η εβδομάδα σάς ζητά υπομονή και πρόνοια. Αισθηματικά η καλή συνεννόηση σας γλιτώνει από άσκοπες παρεξηγήσεις. Πρέπει όμως να μετριάσετε τον εγωισμό σας. ΤΙΡ: Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Αρκετοί θα βοηθηθείτε από τον χαρακτήρα σας για να συντηρήσετε καταστάσεις που θέλετε και άλλοι από πρόθυμους ή καλοπροαίρετους ανθρώπους που θα συμβάλουν στη λύση των προβλημάτων που θα παρουσιάσει αυτή η εβδομάδα. Τα αισθηματικά σας απαιτούν ευελιξία, προνοητικότητα και διάθεση συνεννόησης. Η οικογένεια έχει απαιτήσεις τις οποίες πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα. ΤΙΡ: Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις και ταξίδια που δεν είναι απαραίτητα.

5 από 12Λέων: Προσέξτε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και ελέγχετε τις παρορμήσεις σας όταν διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Εάν τα μετρητά σας δεν επαρκούν, ζητήστε τη δέουσα πίστωση χρόνου και αυτή θα σας δοθεί. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει σχέσεις και αλλάζει ως έναν βαθμό τις προτεραιότητές σας. Μερικοί θα κληθείτε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας σε κάποια επαγγελματική προσπάθεια. ΤΙΡ: Φροντίστε εκείνους που σας έχουν ανάγκη.

6 από 12Παρθένος: Υπάρχει μια δόση ταλαιπωρίας εξαιτίας περιστατικών στο στενό περιβάλλον και ειδικά στον οικογενειακό χώρο. Έντονες θα είναι οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις, καθώς θα αμφιταλαντευτείτε μέχρι να καταλήξετε σε αποφάσεις που αφορούν μια ερωτική σχέση ή μια οικονομική υπόθεση. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα παρατηρηθούν εξαιτίας αναμοχλεύσεων στο επαγγελματικό περιβάλλον. ΤΙΡ: Παραμείνετε ρεαλιστές και προνοητικοί στα επόμενα βήματά σας.

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Φροντίστε τα επαγγελματικά σας, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τα τρέχοντα συμφέροντά σας. Αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος και μην ξεκινάτε κάτι καινούριο τώρα. Μείνετε μακριά από πολυσύχναστους χώρους και ανθρώπους που έχουν αποδειχτεί αφερέγγυοι. Τέλος, μην εκτίθεστε σε ταλαιπωρίες και σε κάθε μορφής κινδύνους, υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις σας ή προστρέχοντας στη βοήθεια τρίτων. ΤΙΡ: Εκτιμήστε περισσότερο τον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας.

8 από 12Σκορπιός: Η περίοδος αυτή σας βοηθά να εκφράσετε τον εαυτό σας και να βρείτε απήχηση από αυτούς που θα σας ακούσουν. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε στις μετακινήσεις και να μην επιμένετε σε υποθέσεις οι οποίες από την αρχή αποδεικνύονται δύσκολες. Ο ανάδρομος Ερμής στην πορεία της εβδομάδας θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή πελάτες και θα αλλάξει κάπως δραματικά τις προτεραιότητές σας. ΤΙΡ: Προσέξτε ώστε οι συγκυρίες να μη βραχυκυκλώσουν τα τρέχοντα συμφέροντά σας.

9 από 12Τοξότης: Φανείτε διπλωμάτες και επιφυλακτικοί σε κάθε μορφή ανακοίνωσης προς τους άλλους. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας υπόσχεται βελτίωση στα αισθηματικά σας, αλλά χρειάζεται και η δική σας θετική συμπεριφορά για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επικοινωνία και συναλλαγές θα σας απασχολήσουν, τόσο τακτικά όσο και έκτακτα. Η οικογένεια θα παίξει θετικό ρόλο σε κάποιες εξελίξεις που χρήζουν αποφάσεων. ΤΙΡ: Δώστε έξυπνες προτεραιότητες και καλύψτε τις αδυναμίες σας.

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Θα είναι κουραστικές οι εξελίξεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, αλλά αν συγκεντρώσετε τον δυναμισμό σας και παραμείνετε ψύχραιμοι θα μπορέσετε να φτάσετε στους τελικούς σας προορισμούς. Επιβάλλονται κάποιοι ελιγμοί τακτικής και κάποιες συνεργασίες με όσους έχετε κοινά συμφέροντα. Οικονομικά θα πιεστείτε από κάποιες έκτακτες ανάγκες. ΤΙΡ: Φροντίστε την υγεία και το σώμα σας.

11 από 12Υδροχόος: Η εβδομάδα διαφαίνεται κουραστική, ιδιαίτερα στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας, όπου θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να βάλετε εκκρεμότητες σε τάξη, να εξαλείψετε αντιθέσεις και να διαφοροποιηθείτε από εκείνους οι οποίοι φέρουν ευθύνη για κάποιο γεγονός. Κοινωνικά θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες προσκλήσεις και συναντήσεις από τις οποίες προκύπτει μια μελλοντική σας επιτυχία. ΤΙΡ: Μειώστε όπου μπορείτε την ένταση που επικρατεί σε υποθέσεις που σας αφορούν.

12 από 12Ιχθύες: Ο ανάδρομος Ερμής σάς καλεί να είστε επιφυλακτικοί και προνοητικοί με θέματα που σας απασχολούν καιρό, ιδιαίτερα όταν πιέζεστε να δώσετε λύσεις άμεσα. Φροντίστε επίσης να διαφυλάξετε τη συναισθηματική σας ασφάλεια, παραμένοντας συντηρητικοί και ουσιαστικοί. Η εβδομάδα δεν ευνοεί μεγάλα ανοίγματα σε κανέναν τομέα και θα πρέπει να μετριάσετε κάπως τον εγωισμό, τον θυμό και την αγανάκτησή σας σχετικά με όσα συμβαίνουν γύρω σας, σας αφορούν, δεν σας αφορούν! ΤΙΡ: Επιστρατεύστε την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητά σας!

Η Πανσέληνος της Τρίτης στον Ταύρο επιβάλλει τους δικούς της κανόνες στην καθημερινότητα, δυσκολεύει αρκετά τις συναλλαγές και συνδιαλλαγές και επιμένει στην αναζήτηση νέων μεθόδων αποκατάστασης των ζημιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα