Θύμα ξυλοδαρμού ο Θέμης Αδαμαντίδης

22:12 4/7/2019 - Πηγή: People

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δυο άντρες που επέβαιναν σε μηχανή σε δρόμο της Καλλιθέας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του protothema.gr το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιουλίου λίγο μετά τις 19.30 μ.μ.

Οι δυο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και φορούσαν βερμούδες φέρονται να είπαν στον τραγουδιστή: «Δώσε τα χρήματα που χρωστάς ρε π….».

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως τα χρήματα αυτά έχουν να κάνουν με λεφτά που είχε δανειστεί ο γνωστός τραγουδιστής

από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά κατέβηκαν από τη μηχανή και επιτέθηκαν στον τραγουδιστή προκαλώντας του μώλωπες στο πρόσωπο και ρινορραγία.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan στο Φάληρο όπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις του Τμήματος Εκβιασμών καθώς ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση.

Η πλευρά του επιχειρηματία  σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξη Κούγια, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τα όσα είπε στο «protothema.gr» ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξη Κούγια, η υπόθεση αυτή έχει ταλαιπωρήσει τον πελάτη του εδώ και μήνες. Όπως είπε μάλιστα, ο ίδιος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. «Του το ζήτησα ώστε να το μελετήσω και να συμβουλέψω αναλόγως τον Αδαμαντίδη, αλλά δεν μου το έστειλε ποτέ» δήλωσε στο «protothema.gr» ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας: «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα