Καρέ – καρέ η επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Athens Voice

20:34 4/7/2019 - Πηγή: People

Την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Athens Voice ανέλαβε ο Ρουβίκωνας με ανακοίνωση που εξέδωσε στο indymedia.

Δέκα άτομα με μάσκες, λοστούς και σακίδια εισέβαλλαν στα γραφεία της εφημερίδας και  έσπασαν με λοστούς τα γραφεία, πέταξαν μαύρες μπογιές και εκτόξευσαν απειλές κατά των εργαζομένων.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην ανακοίνωσή τους η επίθεση αυτή αποτελεί συνέχεια αυτής

που είχε πραγματοποιηθεί πριν δυο μέρες αλλά και της χθεσινής επίθεσης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

«Εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολίτικη μάζα υπάκουων κανίβαλων. Μέσα από τέτοιες φυλλάδες η εξουσία διαχέει τη κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των ριζοσπαστικών προτάσεων και των χειραφετικών πειραμάτων και επιτίθεται συστηματικά στη ταξική συνείδηση και στους κοινωνικούς αγώνες. Εκτός αυτού εξαπολύει τα παπαγαλάκια της να λοιδορούν το θάνατο μιας ταξικής μας αδελφής και όταν έρχεται η ώρα να απολογηθούν, με απλές αερολογίες προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους, με τρόπο όμως που όχι απλά δεν καλύπτει, αλλά επιβεβαιώνει τη ρατσιστική τους διάθεση.

Για αυτό και εμείς επιλέξαμε να επισκεφθούμε την Athens Voice. Γιατί δε θα ανεχτούμε κανέναν να εκμεταλλεύεται και να κιβδηλώνει το θάνατο μιας γυναίκας με «κυνικά αστειάκια». Ούτε θα ανεχτούμε άλλο το πλασάρισμα των ριζοσπαστικών ιδεών ως πολιτιστικά και πολιτικά αγαθά προς κατανάλωση.

Όσο η χυδαιότητα σας θα αποτυπώνεται στις σελίδες των περιοδικών σας, θα μας βρίσκετε μπροστά σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους η οποία συνοδεύεται από ένα βίντεο που δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης.

Σύμφωνα με την Athens Voice η Αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε πέντε προσαγωγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα