Θέλεις να φωτογραφηθείς σαν εξώφυλλο του InStyle;

18:16 1/7/2019 - Πηγή: People

Tην Παρασκευή 5 (από τις 18.00 έως τις 21.00) και το Σάββατο 6 Ιουλίου (από τις 12.00 έως τις 16.00), o  fashion photographer του περιοδικού InStyle και oι beauty experts του περιοδικού σε περιμένουν στο Golden Hall (Επίπεδο 0) για να σου τραβήξουν την πιο Instagram-ική φωτογραφία.

Κάνε το comment σου σε αυτό το Facebook post ή σε αυτό το Instagram post μέχρι την Τετάρτη

03/7, δηλώνοντας την ημέρα που θα ήθελες να φωτογραφηθείς (Παρασκευή ή Σάββατο) και μπες στην κλήρωση. 30 τυχερές θα κερδίσουν το δικό τους εξώφυλλο!

Οι 30 τυχερές θα ανακοινωθούν μέσω των social media (facebook & instagram) του instyle.gr, την Πέμπτη 04/7. Αμέσως μετά θα επικοινωνήσει μαζί τους το instyle.gr προκειμένου να συντονιστεί η ημέρα και η ώρα της φωτογράφησής τους. Σε περίπτωση που κάποια νικήτρια δεν απαντήσει εντός της ημέρας θα προχωρήσουμε σε νέα κλήρωση για τη θέση της.

Διάβασε εδώ τι είναι το Utopia @ Golden Hall και πώς να φωτογραφηθείς:

Η νέα θεματική του Utopia υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Αργυρόπουλου ακούει στο όνομα “New Nomads” και σχετίζεται με τη ζωή στη φύση απολαμβάνοντας ανέσεις της πόλης, με τη διάθεση για περιπέτεια, με τη νέοαποικιακή αισθητική και με τη new-boho λογική.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα εντοπίσετε σε ένα εντυπωσιακό installation στο ισόγειο του Golden Hall που θα γίνει το meeting point όλων των New Nomads της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα