Τανιμανίδης-Μπόμπα: Ρομαντικό ταξίδι στην Καππαδοκία με πόζες βγαλμένες από ταινία

12:59 5/9/2019 - Πηγή: People

Πριν λίγες μέρες είδαμε το ευφυές trailer της νέας εκπομπής του Τανιμανίδη στον ΣΚΑΪ που λέγεται Boom. Εκεί ο Σάκης κάνει ένα λογοπαίγνιο στο τέλος με τη βόμβα που βρίσκεται στο επίκεντρο του στούντιο και τη Μπόμπα που βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής του.

«Μπόμπα» λέει ο παρουσιαστής χρησιμοποιώντας μια λέξη που στην αργκό σημαίνει ότι όλα είναι ιδανικά, ακριβώς όπως τα θες και σίγουρα μπόμπα είναι και το ταξίδι των δύο στην Καππαδοκία

για να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Ήταν την 1η Σεπτεμβρίου του 2018 που έγινε ο γάμος τους στη Σίφνο. Είναι την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 που ταξίδεψαν για ένα γρήγορο ταξίδι στην Καππαδοκία, αφού και οι δύο έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν τους επιτρέπουν να λείψουν σε πιο μακρινούς προορισμούς.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφήθηκαν δίχως έλεος στο πιο διάσημο και τουριστικό μέρος της Τουρκίας και η Μπόμπα μας δείχνει ένα μέρος από τις στιγμές τους εκεί.

Στην πρώτη κιόλας φωτογραφία τους βλέπουμε αγκαλιασμένους σε στάση ρομαντικού χορού, ενώ σε μια άλλη κοιτάνε αγκαλιασμένοι τα αερόστατα που πετάνε σε πληθώρα στον ουρανό της Καππαδοκίας.

Εννοείται πως το θέαμα προκαλεί καλώς εννοούμενη ζήλια, αφού όλοι θα θέλαμε να είμαστε εκεί.

View this post on Instagram

Cause together we dance, like nobody is watching… memories from Cappadocia! . #sakischristina #travelcouple #cappadocia #cappadociaturkey #traveltheworld

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Sep 4, 2019 at 11:01am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα