Ετεοκλής Παύλου: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του και το τρυφερό μήνυμα

11:58 5/9/2019 - Πηγή: People

Τις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές ζουν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου αφού εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κορούλα τους.

Μάλιστα, μπορεί η μικρή να ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα από ότι περίμεναν ωστόσο τελικά όλα πήγαν καλά.

Το πρωί της Πέμπτης, ο ευτυχής πατέρας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μέσα από το μαιευτήριο στην οποία απεικονίζεται να κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Ετεοκλής

συνόδευσε με ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα.

«Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναικα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει.Φυσικα και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναικα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας. Μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @v_tsironis και στο προσωπικό του Γαία @iatriko.gr» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του

View this post on Instagram

Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναικα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει.Φυσικα και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναικα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας. Μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @v_tsironis και στο προσωπικό του Γαία @iatriko.gr

A post shared by Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) on Sep 5, 2019 at 1:02am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα