Τάκης Σπυριδάκης: Όταν ο ηθοποιός μίλαγε για την απώλεια που δε μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει

16:40 14/9/2019 - Πηγή: People

Ο καλλιτεχνικός χώρος, ακόμη, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Τάκης Σπυριδάκης, «έφυγε» από τη ζωή και δεν θα ξαναδούν τον αγαπημένο τους φίλο. Ο ηθοποιός έχασε την πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Ο πρωταγωνιστής πολλών κινηματογραφικών επιτυχιών αλλά και διαφημιστικών σποτ, στα οποία ενσάρκωνε τον ρόλο του Προέδρου που επιθυμούσε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του, είχε προσφέρει αμέτρητες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για τον Τάκη Σπυριδάκη, ή αλλιώς γνωστός ως «Αγαπούλας» το 2016, σε συνέντευξη

που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, είχε εκμυστηρευτεί τις πιο δύσκολες περιόδους τις ζωής του, αλλά και τα πράγματα για τα οποία είχε μετανιώσει.

Ήταν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του και όπως αποκαλύπτει: «Η απώλεια της αδερφής μου, που ήταν μάλιστα και πρόσφατη, την Πρωτοχρονιά, ήταν ένα μεγάλο γεγονός για εμένα. Δεν ήταν ξαφνικό, ήταν αναμενόμενο. Ήμασταν δυο αδέρφια. Μου κόστισε πολύ» ενώ πρόσθεσε: «Ήμουν χάλια. Μες τη ζωή είναι και αυτά όμως».

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο διαζύγιο που πήρε το 2013 από τη σύζυγο του: «Δεν ήμουν φτιαγμένος για να μπορέσω να ζήσω με αυτές τις συνθήκες. Ο γάμος είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση. Ο δικός μου με την μητέρα των παιδιών μου διήρκεσε 20 χρόνια. Πάνω απ’ όλα έχω τα παιδιά και τη δουλειά μου και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα