Joker: Ο σκηνοθέτης της ταινίας αποκάλυψε τον λόγο που ο Joaquin Phoenix έφευγε ξαφνικά από τα γυρίσματα

13:54 14/9/2019 - Πηγή: People

Ο Joker με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου, έχει καταφέρει από την πρώτη κιόλας κυκλοφορία του τρέιλερ να κλέψει τις εντυπώσεις ενώ θυμίζουμε πως κέρδισε και τον Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Αυτό που εντυπωσιάζει όμως, όπως παραδέχονται πολλοί από τους κριτικούς κινηματογράφου, είναι το πόσο πολύ κατάφερε ο πρωταγωνιστής να μπει μέσα

στον ρόλο.

Ο σκηνοθέτης μάλιστα της ταινίας Todd Philips σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πώς ήταν ο Phoenix στα γυρίσματα και πόσο ζεστά είχε πάρει τον ρόλο του. Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στους New York Times, ο Phillips αποκάλυψε ότι η συμπεριφορά του Phoenix πολύ συχνά προβλημάτιζε και ανησυχούσε τους συναδέλφους του.

«Στη μέση μιας σκηνής σηκωνόταν και έφευγε στα ξαφνικά. Οι καημένοι, οι άλλοι ηθοποιοί, νόμιζαν πως έφταιγαν εκείνοι. Δεν ήταν όμως αυτό. Εκείνος έφταιγε. Δεν ένιωθε τη σκηνή».

Να θυμίσουμε πως λίγο καιρό πριν ο Phoenix, σε συνέντευξή του με αφορμή αυτόν το ρόλο είχε παραδεχτεί πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε το γεγονός πως έχασε 24 κιλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για τις ανάγκες του ρόλου, σχεδόν τον οδήγησε στην τρέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα