Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκένωσαν τον Πύργο του Άιφελ

18:56 20/5/2019 - Πηγή: People

Άμεση εκκένωση του Πύργου Άιφελ από τις αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5)/ Ο συναγερμός σήμανε αφού άνδρας άρχισε να σκαρφαλώνει στον Πύργο του Άιφελ!

Τότε η αστυνομία έσπευσε αμέσως να απομακρύνει τους τουρίστες. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η αστυνομία βρέθηκε για τις διαπραγματεύσεις με τον άντρα που βρισκόταν ήδη 149 μέτρα πάνω από την γη.

«Εκκενώσαμε τον Πύργο. Σε μια τέτοια περίπτωση, αυτή είναι η συνήθης διαδικασία που ακολουθούμε. Πρέπει να εμποδίσουμε

τον άνθρωπο αυτόν να συνεχίσει», εξήγησε η πηγή από την εταιρία διαχείρισης, χωρίς να είναι σε θέση να διευκρινίσει τον αριθμό των τουριστών που επηρεάζει αυτό το μέτρο. «Πυροσβέστες και αστυνομικοί βρίσκονται επί τόπου», πρόσθεσε.

Person Climbs Eiffel Tower

A person climbed to the top of the 1,000ft Eiffel Tower earlier today. The area was evacuated while authorities dealt with the trespasser.

Geplaatst door LADbible op Maandag 20 mei 2019

Οι δυνάμεις έρευνας και επέμβασης της αστυνομίας βρίσκονται επί τόπου, απέκλεισαν την περιοχή και ήρθαν σε επαφή με τον αναρριχητή, του οποίου τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

The Eiffel Tower in Paris has been closed down “until further notice” after a person tried to climb up the famous landmark pic.twitter.com/EGuqC8vdGM

— TicToc by Bloomberg (@tictoc) May 20, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα