Στράτος Βαλσαμίδης: Θρίλερ με τον θάνατο του ηθοποιού που βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του

11:17 14/12/2019 - Πηγή: People

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, αφού χθες Παρασκευή 13/12 εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, μια εβδομάδα μετά την εξαφάνιση του.  Τον άτυχο ηθοποιό είδαν «καθισμένο» στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό διερχόμενοι και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης – Τον έψαχνε η οικογένεια του για μια εβδομάδα

Σύμφωνα με anikolouli.gr, οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών μιλούν για μικροτραυματισμούς στα άνω και κάτω άκρα στο

σώμα του ηθοποιού, που έγιναν όσο αυτός ήταν ακόμα στη ζωή. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός  δημόσιας  υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, είπε στην εκπομπή «Τούνελ» πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί. «Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», κατέληξε.

Μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, από την περιοχή του Χαλανδρίου, αναφέρει ότι μάρτυρας είδε το αυτοκίνητο του ηθοποιού έξω από το σπίτι της, λίγες μέρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Τής έκανε εντύπωση το γεγονός ότι από ένα άλλο αυτοκίνητο βγήκαν δυο ύποπτα άτομα και επιβιβάστηκαν στο μαύρο Fiat Punto του άτυχου νέου.

Αίσθηση έκανε και η μαρτυρία της αδελφής του Στράτου Βαλσαμίδη, Στεφανίας, που μίλησε στο «Τούνελ» για ένα περαστικό που συνέβη τον περασμένο Μάρτιο στον αδελφό της: «Ο Στράτος είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι με σκοπό να τον ληστέψουν. Νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Μου έχει περάσει από το μυαλό πως ο δράστης μπορεί να σχετιζόταν με την εξαφάνιση, γιατί ο αδελφός μου του είχε κάνει μήνυση».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στράτος Βαλσαμίδης, Θρίλερ,stratos valsamidis, thriler