GNTM 2 – Χαρά Παππά: Η άγνωστη ζωή της γυναίκας που μάγεψε τον Μπουράκ Χακί

08:33 14/12/2019 - Πηγή: People

Πριν μπει στο GNTM 2, η Χαρά Παππά ασχολιόταν επισταμένως με το κανάλι της στο Youtube όπου ανέβαζε διάφορα vlogοβίντεο και γενικώς ήταν περισσότερο γνωστή από τις περισσότερες κοπέλες που είδαμε στο παιχνίδι. Ήταν κι εκείνη που απασχόλησε λιγότερο για κόντρες και τα συναφή. Με τη Χαρά Παππά ασχοληθήκαμε κυρίως για τις επιδόσεις της ως μοντέλο, αλλά και, αναπόφευκτα, για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί.

Υπάρχουν σαφώς πράγματα που δεν ξέρουμε και που θα τα μάθουμε εν καιρώ. Αυτό δεν σημαίνει

όμως πως δεν μπορούμε να μάθουμε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για τη ζωή της.

Κατ΄αρχάς, η σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό έχει αλλάξει την πορεία της, αφού περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη, όπου εργάζεται ο Χακίμ, ενώ επισκέπτονται συχνά πυκνά την Ηγουμενίτσα. Πρόκειται για τον τόπο καταγωγής της και το μέρος όπου μένει η οικογένειά της. Μάλιστα, τους είχαμε πετύχει εκεί λίγο μετά τα γυρίσματα του ημιτελικού, όπου έγινε γνωστό ότι η Χαρά Παππά ήταν αυτή που αποχώρησε πριν τον τελικό.

GNTM 2: Εκτός παιχνιδιού η Χαρά Παππά – Μαζί με τον Μπουράκ Χακί στην Ηγουμενίτσα

Ο Χακί έχει έναν γιο που η Χαρά Παππά υπεραγαπάει και συμμετέχει στο μεγάλωμά του και μάλιστα μια αντίδραση της στο GNTM μας είχε δείξει ότι τον βλέπει και σαν δικό της παιδί. Σε παλιότερη συνέντευξη της λίγο πριν μπει στο παιχνίδι είχε πει:

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Έτυχε να είμαστε σε μια κοινή παρέα. Κοιταζόμασταν για πάρα πολλές ώρες και απλά δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Εκείνος ήρθε και μου μίλησε μετά από τρεις ώρες. Τώρα είμαι την Τουρκία ενάμιση χρόνο. Ειμαστε μαζί δυο χρόνια. Γνώρισα την οικογένειά του. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μερικές φορές ζηλεύω αν του στείλουν κάτι περίεργο. Από την πρώτη εβδομάδα μου έδωσε τους κωδικούς του.

Με τον Μπουράκ έχουμε 22 χρόνια διαφορά ηλικίας. Είναι στοργικός πατέρας. Το παιδάκι του το έχουμε τρεις μέρες τη βδομάδα. Ο Μπουράκ μου έχει κάνει πολλές προτάσεις γάμου. Το δαχτυλίδι μου το έδωσε στην πρώτη πρόταση».

GNTM 2: Όλα όσα δεν ξέρεις για τη Μαρία Μιχαλοπούλου

Η Χαρά έχει ζήσει αρκετά χρόνια και στη Γερμανία και στα χόμπι της είναι ο χορός, το τραγούδι και το μακιγιάζ, ενώ στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε fashion projects και φωτογραφίσεις. Η 25χρονη έχει όνειρο να γίνει πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια και το μότο της είναι «Φέρσου καλά στους άλλους, χωρίς να πρέπει να κερδίσει κάτι»

View this post on Instagram

Happy Sunday everyone! So… I found a place named by my surname in Istanbul and (of course) I stopped to have an espresso and take a photo !! #rainysunday #firstcoffee #bigsmilesonly #loveyouall

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on Nov 18, 2018 at 3:29am PST

View this post on Instagram

Peace is a feeling

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on Sep 21, 2018 at 8:15am PDT

View this post on Instagram

You may think I m posing ! Truth is that’s my hungry face!! Ok, ok .. that’s my posing-hungry face ! #waitingforfood #foodfoodfood

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on Aug 7, 2018 at 12:25pm PDT

View this post on Instagram

#greecesbeauty #roadtrip

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on May 20, 2019 at 8:36am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα