Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Παντρεύτηκαν «κρυφά» στο Παρίσι

12:57 2/11/2019 - Πηγή: People

Είναι πλέον κάτι πολύ συνηθισμένο για τέτοιου βεληνεκούς ζευγάρια. Βεληνεκές οικονομικό μα και σε επίπεδο εικόνας και σχέσεων με εξίσου ισχυρούς οικονομικά ανθρώπους. Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, η πρώην κυρία Αμπράμοβιτς, συμπλήρωσαν δύο χρόνια μαζί και θέλησαν να επισημοποιήσουν γρηγορότερα του σχεδιασμένου την σχέση τους.

Έτσι, ενώ ο θρησκευτικός γάμος και η εντυπωσιακή τελετή με πλήθος επώνυμων καλεσμένων αναμένεται να γίνει τον χειμώνα, ήρθε ο πολιτικός γάμος στο Παρίσι πριν λίγα 24ωρα, όπως αναφέρει το US Weekly.

Το ζευγάρι θέλησε να απολαύσει την

γαμήλια τελετή μόνο του σε αυτή τη φάση, μιας και στον θρησκευτικό γάμο θα υπάρχει το άγχος των προετοιμασιών και της επιθυμίας τους να περάσουν καλά οι καλεσμένοι τους.

Ένας γάμος που δεν θα αργήσει πολύ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ προηγούμενων μηνών, έχει προγραμματιστεί μέσα στο χειμώνα, πιθανότατα κοντά στις μέρες των γιορτών. Άλλωστε, η τελετή και το γαμήλιο γλέντι θα γίνουν στο Σεν Μόριτζ, εκεί όπου ο Σταύρος Νιάρχος και η οικογένειά του διατηρούν το ξενοδοχείο Kulm Hotel και θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν πλήθος κόσμου από το διεθνές τζετ σετ.

Λέγεται μάλιστα πως οι προμήθειες έχουν ήδη αρχίσει για το 5άστερο ξενοδοχείο που βρίσκεται στις ελβετικές Άλπεις. Μπουκάλια από τις πιο ακριβές σαμπάνιες καταφτάνουν σε κιβώτια, ενώ δεν θα λείπουν ούτε η πανάκριβη τρούφα και τα πατέ. Όσον αφορά στον χώρο, οι πληροφορίες των διεθνών εντύπων αναφέρουν ότι θα στηθούν ροτόντες των 30 ατόμων.

Φυσικά, ένας τέτοιος γάμος προσελκύει όλα τα μεγάλα μέσα, με το Vanity Fair για παράδειγμα να προετοιμάζεται για την κάλυψη του γάμου και της δεξίωσης, αλλά και πολλά μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία να έχουν τους καλύτερους φωτογράφους τους για το event. Εξάλλου, ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι, εκτός από επιφανείς επιχειρηματίες, και πολλά πρόσωπα του Χόλιγουντ. Μην ξεχνάμε ότι στο δείπνο που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, βρίσκονταν το ζεύγος Μπέκαμ, ο διάσημος γκαλερίστας Λάρι Γκαγκοσιάν και η Λιβ Τάιλερ.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα θα παντρευτούν με κουμπάρους τα αδέλφια του Σταύρου, ενώ τα δύο παιδιά της από τον γάμο με τον Αμπράμοβιτς, ο Άαρον-Αλεξάντρα και η Λία Λου, θα είναι παρανυφάκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα