Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το πρώτο μήνυμα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της – Η τηλεθέαση που σημείωσε

10:53 17/9/2019 - Πηγή: People

Πρεμιέρα έκανε χθες, Δευτέρα 16/07, το Happy Day στον Alpha. Αυτή είναι και η 7η σεζόν για την εκπομπή, που έχει αποδειχτεί ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του σταθμού στην πολύ πρωινή ζώνη. Και το απέδειξε και στους πίνακες τηλεθέασης το φετινό της ξεκίνημα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σάρωσαν στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, η εκπομπή συγκέντρωσε 25,1% στο

δυναμικό κοινό και 14,8% στο γενικό σύνολο.

Happy Day: H Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της έκαναν πρεμιέρα

Το μήνυμα της παρουσιάστριας 

Η Σταματίνα, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία θέλησε να μοιραστεί με τους followers τις σκέψεις της για την πρώτη εκπομπή της φετινής σεζόν και να πει το δικό της «ευχαριστώ»:

«Μπορεί το happy day να μετράει την έβδομη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha ωστόσο κάθε πρεμιέρα έχει τη δική της συγκίνηση και τη δική της σημασία.
Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας και σας υπόσχομαι ότι κάθε πρωί στις 8:00 θα πίνουμε παρέα το καφεδάκι μας με την πιο happy διάθεση!»

View this post on Instagram

Μπορεί το happy day να μετράει την έβδομη τηλεοπτική σεζόν @alphatv ωστόσο κάθε πρεμιέρα έχει τη δική της συγκίνηση και την δική της σημασία. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας και σας υπόσχομαι ότι κάθε πρωί στις 8:00 θα πίνουμε παρέα το καφεδάκι μας με την πιο happy διάθεση! Orange is the new… happy day color! @sotirisgeorgiou1 dress. Heels @ysl @kalogirou_official Style @spirossavvinos Mua And Hair @roulamarinopoulou Shot by @shooterio #happyday #happylook #love #style #newseason #alphatv #orange

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on Sep 16, 2019 at 5:16am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα