Νίκος Μουτσινάς – Ματίνα Νικολάου: Που ταξίδεψαν πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους

10:32 17/9/2019 - Πηγή: People

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, εκείνος και η Ματίνα Νικολάου, επισκέφθηκαν τη Βουλγαρία.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής και η τηλεοπτική «Βάνια» χαλαρώνουν και απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο βουνό Ρίλα λίγο πριν την τηλεοπτική τους πρεμιέρα τους, όπου θα τους βλέπουμε κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ με τους Alcatrash όπως πάντα στην παρέα τους.

Για την εξόρμηση τους ενημέρωσαν οι

ίδιοι τους followers τους μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram.

Νίκος Μουτσινάς: Έκπληξη για τα γενέθλια του στην περιοδεία της Βερβερίτσας

Ο Νίκος Μουτσινάς συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε «Βόλτα στο βουνό Rila, καθόλου τυχαία συνάντηση, με έναν υπέροχο συγχρονισμό και μια ενέργεια που δεν με αφήνει να πατήσω στο έδαφος! Ετοιμάστηκα, νιώθω ευγνώμων, πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε να διασκεδάζουμε τα μεσημέρια μας»

View this post on Instagram

Βόλτα στο βουνό Rila,καθόλου τυχαία συνάντηση,με έναν υπέροχο συγχρονισμό και μια ενέργεια που δεν με αφήνει να πατήσω στο έδαφος! Ετοιμάστηκα,νιώθω ευγνώμων,πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε να διασκεδάζουμε τα μεσημέρια μας..#graditute #joy #readyforeveryrhing #missyouall

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on Sep 15, 2019 at 11:10am PDT

View this post on Instagram

Πήρα τον αέρα μου!!! Μαγικά!!! #rilamountain #gratitude

A post shared by Matina Nikolaou (@matinanikolaou) on Sep 15, 2019 at 11:06am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα