Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει πως να φορέσουμε ένα λευκό t-shirt σε μια early drinks έξοδο

15:09 12/10/2019 - Πηγή: People

Είναι διαχρονικό, ταιριάζει με τα πάντα και μπορούμε να το φορέσουμε με άπειρους τρόπους. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που μας κάνουν να λατρεύουμε το λευκό t-shirt. Μπορούμε να το φορέσουμε με το αγαπημένο μας jean παντελόνι ή μέσα από ένα strict κοστούμι, με την αγαπημένη μας mini φούστα ή μέσα από μία σαλοπέτα. Οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι και το λευκό t-shirt είναι πάντα εκεί για να μας βγάλει ασπροπρόσωπες όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Ένα πολύ κομψό και fresh τρόπο μας

προτείνει όμως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο, φορώντας το αγαπημένο μας item και μας έδειξε πως μπορούμε να το φορέσουμε σε μία early drinks έξοδο με τις φίλες ή τους συναδέλφους σας. Συνδύασε ένα λευκό t-shirt με μία πολύ κομψή midi φούστα σε καρό μοτίβο και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τι πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το look; Εάν θέλουμε να φορέσουμε μία φούστα ή ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα ή μοτίβο, πάντα η πιο safe επιλογή είναι να τα συνδυάσουμε με το αγαπημένο μας t-shirt…

Δείτε την συνέχεια στο Unique By Ermes

Keywords
Τυχαία Θέματα