Σπύρος Μιχαλόπουλος: Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» δεν τσακώνεται ποτέ με τους ηθοποιούς του

14:05 12/10/2019 - Πηγή: People

Σκηνοθετεί την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», καθώς και την παράσταση Tango Bar, που ανεβαίνει από τις 19 Οκτωβρίου για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Άβατον. Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του αναφέρεται στις τελευταίες φορές που έκανε κάτι όμορφο, εκκεντρικό ή παράξενο.

Tελευταία φορά που…

Απόρησες με τον εαυτό σου;

Απορώ ακόμη πώς αντέχω τριάντα πέντε χρόνια σε αυτή τη δουλειά.

Πρέπει τελικά να την αγαπάω πολύ.

Τσακώθηκες με ηθοποιό;

Δεν τσακώνομαι ποτέ με ηθοποιούς, τους λατρεύω και τους τα συγχωρώ όλα. Είναι μικρά παιδιά που θέλουν στοργή. Και είναι και τα εργαλεία μου.

Έμεινες ξάγρυπνος;

Έχω μείνει πολλές νύχτες ξάγρυπνος, είτε σε γύρισμα είτε σε μοντάζ ή από αγωνία για το γύρισμα της επόμενης μέρας. Ο ύπνος με παίρνει συνήθως έπειτα από 30-40 ώρες!

Είπες μια δικαιολογία προκειμένου να αποφύγεις να πας κάπου;

Αναγκάζομαι κάποιες φορές να το κάνω, αν είμαι πολύ κουρασμένος. Συνήθως, προφασίζομαι μια ξαφνική δουλειά.

Σκέφτηκες να εγκαταλείψεις την Αθήνα;

Πολλές φορές! Ο λόγος είναι η αλλαγή ποιότητας ζωής. Θα ήθελα να πάω ή στο σπίτι που έχω στην Καλαμωτή Χίου ή σε ένα βουνό. Προτιμάω το βουνό!

Είχες κάποιο χόμπι;

Έχω ακόμη! Τα ταξίδια, τη ζωγραφική, το διάβασμα.

Είδες μια ωραία ταινία;

Έχω δει εκατοντάδες ταινίες λόγω επαγγέλματος. Λατρεύω αυτές του Tarkovsky και του Kieslowski. Γενικότερα, θα πρότεινα ευρωπαϊκές ταινίες.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα