Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: H πρώτη αντίδραση του συντρόφου της όταν ξανασυναντήθηκαν μετά το παιχνίδι – Τι θα γίνει με τον γάμο τους;

14:40 5/6/2019 - Πηγή: People

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και η συζήτηση έφτασε στον σύντροφό της, Αποστόλη, και τον γάμο τους που πήρε αναβολή. Η φιναλίστ του Masterchef αναφέρθηκε στην πρώτη τους συνάντηση μετά από καιρό, όταν βγήκε από το παιχνίδι, αλλά και στο περιστατικό με σκαμπό και την Εύα και τι σχολίασε γι’ αυτό ο σύντροφός της.

Η Σπυριδούλα μιλάει για τη σχέση της λίγες μέρες αφού κυκλοφόρησαν φήμες ότι έχουν χωρίσει. Ωστόσο, στη συνέντευξη στην εκπομπή η πρώην παίκτρια μίλησε για τη σχέση της και τον επικείμενο

γάμο της, ενώ περιορίστηκε να πει ότι «ο Αποστόλης έχει υποστεί σοκ» μ’ αυτή τη δημοσιότητα.

Για τον γάμο της και την αναβολή του, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είπε: «Ημερομηνία γάμου δεν υπάρχει ακόμη. Αναβάλαμε τον γάμο γιατί το παιχνίδι τράβηξε πολύ και δεν ήμουν έξω να “τρέξω” τις προετοιμασίες. Και ο Αποστόλης πανικοβλήθηκε λίγο!»

Για την πρώτη αντίδραση του Αποστόλη όταν ξανασυναντήθηκαν μετά το παιχνίδι, περιγράφει: «Το περίμενα τελείως διαφορετικά. Με το που τον ξαναείδα, ήταν σαν να με είχε αφήσει στο σπίτι πριν μισή ώρα και του είπα: “Πού θα φάμε;”. Και μου λέει: “Πλάκα μου κάνεις;!”. Ήταν σαν να μην έφυγα ποτέ!

Έχουν γίνει πολλά πράγματα, και ναι μεν ο Αποστόλης καμαρώνει για μένα, αλλά έχει υποστεί κι εκείνος ένα σοκ. Τον έχουν “πολεμήσει” όπως κι εμένα, τον πήρε η μπάλα! Ο Αποστόλης το αντιμετώπισε με ψυχραιμία, του είχα πει πριν μπω στο παιχνίδι ότι μπορεί να γίνω η πιο αγαπητή ή η πιο μισητή και του είχα πει να μην ασχοληθεί με την τηλεόραση καθόλου μέχρι να βγω. Ασχολήθηκε όμως. Όχι επειδή με παράκουσε, αλλά επειδή απηύδησε και κάπου έπρεπε να τα πει ».

Το περιστατικό με την Εύα και το σκαμπό: «Ο Αποστόλης όταν είδε στο τρέιλερ το επεισόδιο με την Εύα και το σκαμπό, μου είπε ότι δεν το πίστευε! Εγώ τώρα να του πω τι; Το επεισόδιο με την Εύα δεν ήταν τόσο κακό όσο φάνηκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπυριδούλα Καραμπουτάκη,spyridoula karaboutaki