Η Rihanna είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια του κόσμου

12:50 5/6/2019 - Πηγή: People

Η Rihanna στην ηλικία των 31 ετών είναι η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Η Robyn Rihanna Fenty που έγινε γνωστή ως τραγουδίστρια έχει εξελιχθεί σε style icon αλλά και επιχειρηματία με την επιρροή της στον χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών με την εταιρία

Fenty Beauty να είναι αδιαμφισβήτητη ενώ πρόκειται να είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που θα φτιάξει έναν οίκο μόδας στο τμήμα με τα πολυτελή είδη στον οίκο Moët Hennessy Louis Vuitton LVMH που θα ονομάζεται “Fenty Maison”.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της προέρχεται όχι από τη μουσική της αλλά από τη συνεργασία της με τον οίκο LVMH ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης στο makeup brand Fenty Beauty.

Jay Z: Πώς έγινε ο πρώτος ράπερ που μπήκε στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων

Η εταιρία καλλυντικών της έγινε αμέσως μία viral επιτυχία όταν βγήκε το 2017, μόνο στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους έκαναν πωλήσεις ύψους 100 εκατομμυρίων, ενώ τα έσοδα της περσινής χρονιάς άγγιξαν τα 570 εκατομμύρια μετά από μόλις 15 μήνες κυκλοφορίας.

Όλα αυτά την οδήγησαν σε μία περιουσία ύψους 600 εκατομμυρίων, που ξεπερνάει εκείνη της Madonna (570 εκατ.), τη Celine Dion (450 εκατ) και τη Beyonce (400 εκατ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα