Σελίνα Γκόμεζ: Είναι το νέο της τραγούδι το οριστικό αντίο στον Τζάστιν Μπίμπερ;

18:56 23/10/2019 - Πηγή: People

Ακόμα κι αν κάποιος δεν θέλει να πιστέψει ότι θα έκανε κάτι τέτοιο η Σελίνα, το timing δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης. Το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε τα ξημερώματα, είναι πεντακάθαρα ένα αντίο προς τον Τζάστιν Μπίμπερ και όσα μοιράστηκαν. Είναι το τέλος της ελπίδας της Σελίνα Γκόμεζ ότι μπορεί κάποια στιγμή να έσμιγαν ξανά.

Ο γάμος του Μπίμπερ με την Χέιλι Μπάλντουιν έσβησε την όποια ελπίδα και της υπενθυμίσε τον τρόπο που της φέρθηκε. Έναν τρόπο που και ο ίδιος ο Μπίμπερ έχει αποκαλέσει άσχημο και έχει πει ότι πριν τη Χέιλι ο χαρακτήρας

του ήταν πολύ κακός.

Το Lose You To Love Me είναι γεμάτο από στίχους που δηλώνουν πολλά. Στην περιγραφή του τραγουδιού στο Youtube, η Σελίνα Γκόμεζ αναφέρει ότι περιγράφει πολλά απ΄αυτά που της συνέβησαν από το τελευταίο άλμπουμ της. Σε αυτό το χρονικό διάστημα υπάρχει ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Το τραγούδι ξεκινάει με τους στίχους «Μου υποσχέθηκες τον κόσμο και σε πίστεψα. Σε έβαζα πάνω απ΄όλα και σου άρεσε. Έβαλες φωτιά στο δάσος μου και το άφησες να καεί». Κι αν αυτό θα μπορούσε να αφορά οποιαδήποτε σχέση της, όσα ακολουθούν, δείχνουν προς τη μεριά του Μπίμπερ.

«Έπρεπε να σε μισήσω για να με αγαπήσεις/Έπρεπε να σε χάσω για να με αγαπήσεις/ Σε δυο μήνες μας αντικατέστησες σαν να ήταν παιχνιδάκι». Ειδικά αυτό με τους δύο μήνες, είναι το πως τελείωσε η σχέση τους και ο Μπίμπερ εμφανίστηκε λίγο καιρό μετά να είναι μαζί με την Μπάλντουιν.


Keywords
Τυχαία Θέματα