«Σχόλασε» ο γάμος: Μεγκ Ράιαν και Τζον Μέλενκαμπ χώρισαν ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα

20:04 5/11/2019 - Πηγή: People

Στις 9 Νοεμβρίου του 2018 η Μεγκ Ράιαν και ο Τζον Μέλενκαμπ ανακοίνωναν τον αρραβώνα τους με μεγαλη χαρά. Τέσσερις μέρες πριν συμπληρωθεί χρόνος, αποδείχτηκε ότι αυτός ο αρραβώνας ήταν το κλασικό «στρίβειν», μιας και ο Μέλενκαμπ δεν είχε ποτέ σκοπό να ξαναπαντρευτεί.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011, όταν ο Μέλενκαμπ έβγαινε από τον γάμο 18 ετών με την Ελέιν Ίρβιν. Το 2014 χώρισαν γιατί η Ράιαν ζούσε στη Νέα Υόρκη κι εκείνος στην Ιντιάνα. Κανείς δεν ήθελε να μετακομίσει. Λίγο μετά

ο Μέλενκαμπ άρχισε να βγαίνει με την Κρίστιν Μπρίνκλι. Ένα χρόνο μετά χώρισαν και το καλοκαίρι του 2017 επανασυνδέθηκαν με την Ράιαν.

Η 57χρονη ηθοποιός εξέφραζε την επιθυμία της να παντρευτεί στον Μέλενκαμπ, αλλά εκείνος δεν έπαιρνε την απόφαση. Το έκανε πέρσι. Συγκεκριμένη ημερομηνία γάμου δεν είχε οριστεί. Η Μεγκ Ράιαν έλεγε χαρακτηριστικά «Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Προς το παρόν αυτός ο αρραβώνας είναι μια κίνηση χάριτος».

Η Meg Ryan αρραβωνιάστηκε! Δείτε ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Εν τέλει, τα πράγματα δεν προχώρησαν. Η Μεγκ Ράιαν εθεάθη το Σάββατο στα Governors Awards χωρίς τη βέρα, ενώ το ίδιο συνέβη και την επόμενη μέρα που την πέτυχαν οι παπαράτσι στο Λος Άντζελες. Τα ξένα μέσα άρχισαν να αναζητούν πληροφορίες και μαθεύτηκε ο χωρισμός. Ο Μέλενκαμπ δεν ήθελε πραγματικά να παντρευτεί και κάπως έτσι ήρθε το τέλος της μακρόχρονης σχέσης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα