Ροζάριο Ντόσον: Αποκάλυψε ότι είναι bisexual

17:06 18/2/2020 - Πηγή: People

Τα τελευταία δύο χρόνια είναι σε σχέση με τον γερουσιαστή Κόρι Μπούκερ, ενώ και πριν απ΄αυτόν είχε απασχολήσει τα μίντια για δύο σχέσεις της με άντρα. Παρόλα αυτά, η Ροζάριο Ντόσον αποκάλυψε σε συνέντευξη της πως δεν είναι αποκλειστικά στραμμένη στον αντρικό πληθυσμό όταν πρόκειται για την ερωτική της ζωή.

Σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα Bustle, η 40χρονη ηθοποιός ρωτήθηκε για τις σεξουαλικές τις προτιμήσεις με αφορμή μια ανάρτηση που είχε κάνει πίσω στο 2018 για το αμερικανικό pride και την lgbtq κοινότητα, όπου έκανε λόγο για «homies».

Όλοι είχαν υποθέσει τότε ότι ήταν το επίσημο coming out of the closet για την Ροζάριο. Η ίδια πάντως απέρριψε αυτή την αίσθηση, αλλά δεν απέρριψε την ουσία.

«Όλοι που έλεγαν τότε ότι αποκαλύφθηκα, αλλά δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο. Δεν λέω ότι δεν είναι ακριβές πως είμαι bi, αλλά λέω ότι δεν έκανα κάτι τέτοιο τότε. Υποθέτω το κάνω τώρα. Δεν είχα ποτέ μια αληθινή σχέση προς την άλλη κατεύθυνση, οπότε δεν το νιώθω σαν ένα πραγματικό κάλεσμα μέσα μου».

Πάντως, η Ντόσον δηλώνει αφοσιωμένη στον Μπούκερ, είναι συνειδητά μαζί του και όπως εξηγεί «είναι η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ την ευθύνη της αγάπης μου και πώς θα επιδράσει αυτό στην οικογένεια μου και πιο συγκεκριμένα στην κόρη μου».

Η Ντόσον έχει υιοθετήσει την Ιζαμπέλα από το 2014, με την κόρη της να είναι τώρα 17 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα