Ρούλα Κορομηλά: «Δηλαδή, πεθαίνω και δεν το ξέρω; Ντροπή»

17:48 26/7/2019 - Πηγή: People

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση όμως φροντίζει πάντα μέσω των social media να κρατά επαφή με το κοινό της και να εκφράζει την άποψη για ότι συμβαίνει και ότι την ενοχλεί.

Κάτι τέτοιο συνέβη και το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουλίου. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μέσω του twitter αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στις φήμες που την ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

«Μπαίνω

google. Ψάχνω κάτι. Πέφτω πάνω στο Ρούλα Κορομηλά 2019. Μένω άφωνη! Τίτλος: Ρ.Κ. Καρκίνος. Ανοίγεις. Άσχετο κείμενο. Άλλοι Τίτλοι: Σε αναπηρικό καροτσάκι. Έχασε τα μαλλιά της. Σε απόγνωση. Σοβαρή και κρίσιμη η κατάσταση της. Δηλαδή πεθαίνω και δεν το ξέρω; Ντροπή! Μ’ αυτά θα πάτε μπροστά παιδιά;» έγραψε φανερά ενοχλημένη η Ρούλα Κορομηλά στην ανάρτησή της.

Μπαίνω google.Ψαχνω κάτι.Πεφτω πανω στο Ρούλα Κορομηλά 2019.Μενω Αφωνη!Τιτλος:Ρ.Κ. καρκίνος.Ανοιγεις. Άσχετο κείμενο.Αλλοι Τιτλοι:Σε αναπηρικό καροτσάκι.Έχασε τα μαλια της.Σε απόγνωση. Σοβαρη κ κρίσιμη η κατασταση της
Δλδ πεθαινω κ δν το ξέρω;Ντροπη!Μ αυτα θα πάτε μπροστά παιδια;

— Roula Koromila (@RoulaKoromila) July 25, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Κορομηλά, Δηλαδή, Ντροπή,roula koromila, diladi, ntropi