H Hailey Bieber αποδεικνύει πως οι φακίδες είναι το μεγαλύτερο trend του Καλοκαιριού!

Οι φακίδες. Μεγάλο κεφάλαιο. Μέχρι πριν από λίγο καιρό οι περισσότερες γυναίκες που της είχαν φρόντιζαν να τις καλύπτουν με το σωστό φον ντε τεν. Μέχρι που ήρθε η Meghan Markle και ο προσωπικός της make up artist Daniel Martin που αποφάσισε να της δημιουργήσει το εμβληματικό πλέον no make up make up look στο γάμος της με τον πρίγκιπα Harry αφήνοντας τις φακίδες της Δούκισσας σε κοινή θέα. 

Κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Οι Βρετανίδες έπαθαν μια μορφή εμμονής με τις φακίδες της Meghan με αποτέλεσμα να κάνουν tattoo στο πρόσωπο τους προκειμένου

να τις αποκτήσουν. Όσο για τις υπόλοιπες γυναίκες, τις τυχερές, εκείνες που είχαν φυσικές φακίδες, ανακουφίστηκαν αφού επιτέλους μπορούσαν να τις δείξουν με υπερηφάνεια και όχι να τις κρύβουν όπως έκαναν μέχρι τώρα. 

Όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν κι άλλες celebrities το παράδειγμα της Markle με τελευταία την Hailey Bieber η οποία στα μέσα του καλοκαιριού ανέβασε selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram χωρίς φίλτρα και χωρίς make up, κάτω από τον ήλιο και με τις φακίδες να είναι εκεί, γοητευτικές και κοριτσίστικες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 25 Ιούλ, 2019 στις 2:28 μμ PDT

Με ένα βουκολικό φόντο, προφανώς κάνει τις διακοπές της στην εξοχή, με ανέμελα μαλλιά και τις φακίδες στη μύτη της να δείχνουν τέλειες, η Bieber θέλει να περάσει ένα μήνυμα σε όλες εσάς ότι κάθε τι φυσικό είναι και υπέροχο. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε κάτω από τον μεσημεριάτικο, καλοκαιρινό ήλιο είναι να φορέσετε το bronzer σας, ένα απαλό ροζ κραγιόν στα χείλη και να αφήσετε το φως να πέσει στις φακίδες σας. Όπως ακριβώς και η Hailey. 

Κι επιτέλους απενεχοποιηθείτε. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να το πετύχετε. Όχι make up, μάσκαρα και πούδρες στην παραλία. Δεν υπάρχει λόγος να καλύπτετε τις μικρές ατέλειες ή τα γοητευτικά χαρακτηριστικά σας. Χαλαρώστε, ξαπλώστε δίπλα στη θάλασσα, φορέστε το αντηλιακό σας και περάστε τέλεια.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως να χτενίσετε τις αφέλειες στις διακοπές για να μην σας ενοχλούν!

Το nail art που σαρώνει στο Instagram είναι εμπνευσμένο από “Τα σαγόνια του καρχαρία”!

Keywords
Τυχαία Θέματα