Πρίγκιπας William- Kate Middleton: Η γλώσσα του σώματος πρόδωσε την αμηχανία τους στη βάφτιση του μικρού Archie

19:32 8/7/2019 - Πηγή: People

Το Σάββατο 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του Archie σε μία κλειστή οικογενειακή τελετή. Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη βάφτιση ήταν μόλις δυο και δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό του διατηρούν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, αλλά και στον επίσημο της βασιλικής οικογένειας.

Και σ’ αυτή μπορεί να δει κανείς κάποια από τα ελάχιστα μέλη που έδωσαν στο «παρών» στη βάφτιση: τον Πρίγκιπα Κάρολο και τη Camilla, τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton,

η μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland, και οι αδελφές της Πριγκίπισσα Diana, Lady Sarah McCorquodale και Lady Jane Fellowes.

Φυσικά, κεντρικά πρόσωπα οι δυο γονείς Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle που στην αγκαλιά της κρατά τον νεοφώτιστο Archie.

Και όσο ευτυχισμένοι δείχνουν οι γονείς, άλλο τόσο αμήχανοι μοιάζουν ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο. Με όσα μάλιστα έχουν γραφτεί για την «κόντρα» ανάμεσα στα δυο «βασιλικά» ζευγάρια και τις φήμες για ρήξη στη σχέση τους, οι υποθέσεις ότι οι Δούκες του Cambridge δεν έμοιαζαν άνετοι δεν άργησαν να εκφραστούν δημοσίως και ειδικοί στην ανάλυση της γλώσσας του σώματος πήραν θέση γι’ αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία.

Όπως λέει η body language expert Patti Wood στο αμερικάνικο InStyle η φυσιογνωμία του William ήταν λίγο παράταιρη σε σχέση μ’ αυτό που μας έχει συνηθίσει ο Δούκας του Cambridge. «Ο Πρίγκιπας William, αν και πάντα είναι τυπικός και σωστός, είναι συνήθως αρκετά χαλαρός και χαρούμενος στις οικογενειακές φωτογραφίες. Σ’ αυτή τη φωτογραφία δείχνει πολύ αυστηρός, ο τρόπος που κρατάει τα χέρια του σφικτά αποκαλύπτουν μια ένταση σαν να νιώθει την ανάγκη να προστατευθεί. Και πιο δραματική, είναι η έκφραση του προσώπου του…» εξηγεί η ειδικός.

Αλλά ο William δεν ήταν ο μοναδικός που έδειχνε «σφιγμένος». «Η ενέργεια σ’ αυτή την πλευρά της φωτογραφίας μοιάζει αρνητική», λέει η ειδικός και εξηγεί: «Και την Kate διακρίνει μια ένταση στη στάση της. Δείχνει σαν να είναι παγωμένη από φόβο».

Σε αντιδιαστολή με τον William και την Kate, η Meghan και ο Harry «δείχνουν να ανήκουν σε εντελώς διαφορετικό σύμπαν σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας», τονίζει η Wood.

Keywords
Τυχαία Θέματα