Από μάχιμος δημοσιογράφος, πρεσβύτερος στην Ελασσόνα

18:15 8/7/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑπό μάχιμος δημοσιογράφος, πρεσβύτερος στην ΕλασσόναΔευτέρα, Ιούλιος 8, 2019 - 18:15

❱❱ Από το μετερίζι του ρεπορτάζ βρέθηκε στην «αγκαλιά» της εκκλησίας ο πρώην δημοσιογράφος από τα Τρίκαλα Βαγγέλης Σαμαράς.

Ο πατέρας Ευάγγελος -όπως τον προσφωνούν πλέον- χειροτονήθηκε χθες πρεσβύτερος στον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου, στην Ελασσόνα, όπου διακονεί από το 2018.

Αν και μάχιμος δημοσιογράφος στα Τρίκαλα

επί σειρά ετών, με έντονη παρουσία στα τοπικά μέσα ενημέρωσης («Πρωινός Λόγος», TV 10, Λέσχη 97,6 κ.ά.), απαρνήθηκε την καριέρα του για χάρη της εκκλησίας.

Αλλωστε, προέρχεται από ιερατική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι για περισσότερο από 40 χρόνια εφημέριος στο χωριό του Κλεινοβού, ενώ ο παππούς του είχε διατελέσει αρχιερατικός επίτροπος της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Η απόφαση να αφιερωθεί στα θεία έγινε πραγματικότητα πριν από από ενάμιση χρόνο, όταν χειροτονήθηκε διάκονος από τον παλιό συμφοιτητή του, μητροπολίτη Ελασσόνας Χαρίτωνα.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο πατέρας Ευάγγελος Σαμαράς, που θα τοποθετηθεί εφημέριος στο Μέγα Ελευθεροχώρι, ευχαρίστησε τον μητροπολίτη αλλά και την οικογένειά του, που τον έκανε να αγαπήσει την Εκκλησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα