Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τον Νικηφόρο Βυθούλκα

16:48 17/1/2020 - Πηγή: People

1 από 8Φέτος έκλεισε δέκα χρόνια στη δισκογραφία, ενώ με σταθερά και σίγουρα βήματα κερδίζει ολοένα και περισσότερο το έδαφος που του αναλογεί στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Ο ίδιος ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του στο People και περιγράφει πώς από τα έδρανα του πανεπιστημίου βρέθηκε στο πλατό του X Factor, τη σκληρή κριτική που δέχτηκε στο μουσικό talent show και τον λόγο που θεωρεί ότι δεν ήταν σωστός στην προσωπική του ζωή.

2 από 8

3

από 8Το πιο «αταίριαστο» δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης ξέρει πώς να φέρνει τα πάνω – κάτω είτε βρίσκεται στα τηλεοπτικά πλατό είτε μέσα σε ένα στούντιο φωτογράφισης. Φέτος, έχουν κάθε λόγο να είναι κάτι παραπάνω από απλώς ικανοποιημένοι, καθώς σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις με τους «Αταίριαστους» στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Μιλώντας στο People αναλύουν την πορεία τους προς την επιτυχία.

Sponsored Ad

4 από 8

5 από 8Τα σταυροδρόμια της ζωής της, οι επαγγελματικές παύσεις που βοήθησαν στην εσωτερική της εξέλιξη, το ριαλιτι επιβίωσης, οι απώλειες που της στοίχισαν, η ψυχοθεραπεία και η συνεργασία με τον Νίνο που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο μετά τα 40α γενέθλιά της κάνει τον απολογισμό της.

6 από 8Η ζωή του ήταν πάντα μέσα στον δρόμο. Εκεί τσακώθηκε, κυλίστηκε, ανδρώθηκε αλλά και αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Ο ηθοποιός θυμάται τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, περιγράφει άγνωστες λεπτομέρειες από την πρώτη του οντισιόν με τη Madonna, τη γνωριμία με τους Willem Dafoe, Oliver Stone, ενώ μιλάει για τη νέα ταινία όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με τη Mena Suvari, αλλά και την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Sponsored Ad

7 από 8Το εστιατόριο Gipsy Jungle στο Μοναστηράκι, σερβίρει σούσι στην ελληνική εκδοχή του και δείχνει τον τρόπο να το κάνετε και εσείς στο σπίτι.

8 από 8

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα