Οι διάσημοι που πληρώνονται «χρυσά» για την κάθε τους ανάρτηση στο Instagram

17:51 24/7/2019 - Πηγή: People

Το Instagram δεν είναι απλά ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να δημοσιεύει τις selfies του. Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού νέων ανθρώπων που συχνάζουν στην εφαρμογή, οι εταιρείες αναζητούν τους πιο δημοφιλείς χρήστες της πλατφόρμας, για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Και αν πιστεύετε ότι αυτά τα χορηγούμενα ποστ είναι φθηνά, κάνετε μεγάλο λάθος.

Οι μεγαλύτεροι influencers των κοινωνικών δικτύων μπορούν να κερδίσουν χιλιάδες δολάρια για μια μόνο ανάρτηση. Αυτοί είναι

celebrities που παίρνουν τα περισσότερα ανά Instagram ποστ.

10. KENDALL JENNER

Η Kendall Jenner είναι μια star της reality τηλεόρασης που ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μοντελινγκ. Τα τελευταία χρόνια, έχει βρεθεί στα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών όπως τα Seventeen, Vogue, και Marie Claire και έχει περπατήσει στις επιδείξεις μόδας μεγάλων οίκων. Η Jenner μπορεί να βγάλει μέχρι και 500.000 δολάρια με ένα μόνο ποστ στο Instagram.

9. LIONEL MESSI

Όταν σκέφτεται κανείς ακριβοπληρωμένους influencers κοινωνικών δικτύων, το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό ίσως δεν είναι ένας αθλητής. Δεδομένου αυτού, ο Lionel Messi, ένας Αργεντινός ποδοσφαιριστής, είναι ο ένατος πιο ακριβοπληρωμένος celebrity στο Instagram. Οι 112 εκατ. ακόλουθοι του 31χρονου ποδοσφαιριστή απ’ ό,τι φαίνεται τον καθιστούν πολύ πιο ελκυστικό στους διαφημιστές. Τόσο ελκυστικό που ζητάει 500.000 δολάρια για μια μόνο χορηγούμενη διαφήμιση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Instagram,