Οι ONE βρέθηκαν μαζί στη σκηνή ξανά μετά από 20 χρόνια

13:36 16/5/2019 - Πηγή: People

Το ερχόμενο Σάββατο είναι ο τελικός της Eurovision, και εν όψει της βραδιάς, διοργανώθηκε ένα ιδιαίτερο party, στο Shamone, στο οποίο επανενώθηκαν για μια και μόνο βραδιά οι ONE.

Το αγαπημένο boyband, που κατά τη δεκαετία του 90΄ σημείωνε τεράστια επιτυχία και είχε συμμετάσχει στον θεσμό ως εκπρόσωπος της Κύπρου, 20 χρόνια από τη μέρα της δημιουργίας του, επανενώθηκε και χάρισε στο κοινό

μερικές απίστευτες στιγμές.

«Η ιδέα ήταν περισσότερο του Φώτη και του Βαγγέλη. Εγώ είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο με τους ONE κάποια στιγμή, και ήρθε και έδεσε» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ενώ στη συνέχεια σχολίασε την εμφάνιση τόσο της ελληνικής όσο και της κυπριακής αποστολής :«Δε θα σχολιάσω το ταλέντο των δυο ερμηνευτριών και ειδικά της Τάμτα που είμαστε και φίλοι. Αυτό δε σημαίνει ότι εξαιρώ την Κατερίνας Ντούσκα, προς Θεού».

O Φώτης Σεργουλόπουλος που είναι και αυτός που κρύβεται πίσω από την ιδέα αυτού του party, αποκάλυψε πως πρόκειται να ταξιδέψει μέχρι το Ισραήλ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό της Eurovision.

Keywords
Τυχαία Θέματα