Οι 7 διαφορετικοί τύποι γυναικείων θηλών

16:46 1/10/2019 - Πηγή: People

Μεγάλες, μικρές, φουσκωμένες, επίπεδες. Οι γυναικείες θηλές είναι όλες όμορφες, σέξι και το πιο σημαντικό είναι όλες φυσιολογικές. Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού για αυτό καλό είναι να μάθουμε όλες ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι γυναικείων θηλών. Αν τις γνωρίσουμε, θα μάθουμε και να αναγνωρίζουμε τα προειδοποιητικά σημάδια που θα πρέπει να ελέγξει κι ο γιατρός!

Μικρές θηλές

Το ήξερες ότι το μέγεθος των θηλών είναι κάτι που κληρονομούμε από τους γονείς μας; Όπως ακριβώς και το μέγεθος του στήθους αλλά και το μέγεθος της πατούσας!

Οι μικρές θηλές είναι όμορφες και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι αλλαγή στο μέγεθος! Ναι- αν μεγαλώσουν ξαφνικά και παραμείνουν έτσι- καλό είναι να πάτε στο γιατρό σας.

Μεγάλες θηλές

Οι μεγάλες θηλές διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. Κάποιες έχουν θηλές που καλύπτουν το 1/3 του στήθους ενώ κάποιες μπορεί απλά να έχουν μεγάλη θηλαία άλω. Εάν αλλάξει το χρώμα ή και λίγο το μέγεθος είναι φυσιολογικό και μπορεί να οφείλεται σε ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εφηβείας, της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Instyle.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα