Ο Ρουβίκωνας βανδάλισε το εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι

10:40 23/8/2019 - Πηγή: People

Επίθεση στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι πραγματοποίησαν αργά τη νύχτα μέλη του Ρουβίκωνα, πετώντας μπογιές στην πρόσοψή του.

Το Botrini’s ως γνωστόν ανήκει στον δημοφιλή σεφ που πρόσφατα είχε βρεθεί στο επίκεντρο, μετά την καταγγελία μαθητευόμενου σεφ εστιατορίου της Κέρκυρας (του οποίου επίσης είναι ιδιοκτήτης). Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του νεαρού έκανε λόγο για απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και για σωματική κακοποίηση από προϊσταμένους

του.

Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε την επίθεση με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σε αυτήν γίνονται αναφορές τόσο στην καταγγελία του μαθητευόμενου σεφ, όσο και σε επιχείρηση της Μυκόνου που φέρεται να υποχρέωνε σερβιτόρους να εργάζονται ξυπόλυτοι στην καυτή άμμο.

Ας σημειωθεί ότι το εστιατόριο επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου στο Χαλάνδρι ήταν κλειστό λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και τα μέλη του Ρουβίκωνα πέρασαν στον προαύλιο χώρο, πέταξαν μπογιές παντού και έσπασαν την κεντρική γυάλινη πόρτα, προκαλώντας φθορές με τις μπογιές και στο εσωτερικό.

Πάντως και μετά την επίθεση, η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε προσαγωγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα