Ο Μάθιου Πέρι ήταν ερωτευμένος με την Κόρτνι Κοξ και δεν την έχει ξεπεράσει

13:30 14/11/2019 - Πηγή: People

Πάντοτε είχαμε την αίσθηση πως το σενάριο στα Φιλαράκια δεν ήταν εντελώς αποτέλεσμα μυθοπλασίας. Σκεφτόμασταν ότι κάποια στοιχεία των χαρακτήρων και κάποια storylines γράφτηκαν στη βάση της πραγματικής ζωής των ηθοποιών. Τρανό παράδειγμα η περίπτωση Ρος και Ρέιτσελ, με πολλούς να λένε τότε πως η Άνιστον κι ο Σουίμερ έπρεπε να είναι μαζί. Δεν είναι όμως η μόνη περίπτωση. Είναι και ο Μάθιου Πέρι με την Κόρτνι Κοξ.

Μπορεί στη διάρκεια που παιζόταν η σειρά και αυτοί υποδύονταν το ερωτευμένο

ζευγάρι, η Κόρτνι να ήταν παντρεμένη με τον Ντέιβιντ Αρκέτ και ο Πέρι να είχε σχέσεις με την Γιασμίν Μπλιθ, τη Τζούλια Ρόμπερτς και τη Λίζι Κάπλαν, αλλά τα συναισθήματα δεν πάνε με συνειδητή κατεύθυνση. Οδεύουν εκεί που θέλουν. Κι όπως αποκαλύπτει το US Weekly επικαλούμενο φίλο του Πέρι, τα συναισθήματα του ήταν πάντοτε καρφωμένα στην Κόρτνι Κοξ.

Η Τζένιφερ Άνιστον επιβεβαιώνεται – Το HBO ετοιμάζει σπέσιαλ επεισόδιο για τα Φιλαράκια

Αυτή την περίοδο ο 50άρης Μάθιου κι η 55άρα Κόρτνι δεν έχουν κάποια σχέση. Θα ήταν επομένως το ιδανικότερο σενάριο κατάληξης τους να είναι ζευγάρι. Άλλωστε, φαίνεται πως περνάνε μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί τα τελευταία χρόνια και έχουν μια σχέση που δεν σταμάτησε ποτέ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πέρι δεν την ξεπέρασε ποτέ κι ίσως να είναι ένας οιωνός μιας σχέσης που σίγουρα θα ενθουσίαζε μεγάλο μέρος του κοινού. Ιδίως από τη στιγμή που ξεκίνησαν και οι συζητήσεις για το επετειακό επεισόδιο.

Αν πάντως γίνουν ζευγάρι, η αντίδρασή μας θα είναι αυτή…


Keywords
Τυχαία Θέματα