Ο Λιάγκας εξέφρασε το παράπονό του για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μένει από κάτω μου και δε μου μιλάει»

16:48 6/11/2019 - Πηγή: People

Με αφορμή την είδηση για τον χωρισμό της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Τριαντάφυλλο Σερέτη, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια δεν του μιλάει. Δεν το είπε μάλιστα έτσι αόριστα. Έγινε πολύ συγκεκριμένος, αφού εξήγησε ότι έρχονται συχνά πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά δεν αλλάζουν ούτε λέξη.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου μένει από κάτω μου. Υπάρχει ένα συγκρότημα 10 μεζονετών, οι 5 είναι από πάνω και έχουν θέα και οι 5 είναι από κάτω και έχουν πισίνα. Οι από πάνω καπακώνουν τις από κάτω. Η Θεοδωρίδου μένει ακριβώς στη μεζονέτα

που βρίσκεται ακριβώς από κάτω μου. Δεν θα έλεγα ποτέ ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει στο σπίτι της. Είναι γειτόνισσά μου, βρισκόμαστε κάθε μέρα στο πάρκινγκ και δεν μιλάμε.

Δεν μου μιλάει η Νατάσα και το έχω παράπονο. Θα σας πω μια σκηνή. Ήμασταν πριν από 1-2 μήνες στο φαρμακείο της γειτονιάς. Ήταν μέσα η Νατάσα. Μπαίνω εγώ μέσα αμέριμνος, βλέπω τη Νατάσα και κάνω έτσι να φύγω. Μετά λέω τι μαλ…ς είμαι, θα με έχει δει και θα ξεφτιλιστώ. Να μπω μέσα. Μπαίνω μέσα, κάθομαι πίσω, αυτή γυρίζει, με βλέπει, δεν μου μιλάει. Περίμενα κι εγώ τη σειρά μου. Μας βλέπει η φαρμακοποιός με απορία. Πήρε τα φάρμακά της, έφυγε, δεν μιλήσαμε ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιάγκας, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μένει,liagkas, natasa theodoridou, menei