Καλόγριες γύρισαν έγκυοι ύστερα από ιεραποστολή στην Αφρική

15:47 6/11/2019 - Πηγή: People

Τέτοια περιστατικά δεν προορίζονται να δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Είναι για να αποσιωπηθούν και να συγκαλυφθούν, όπως είδαμε στην ταινία Spotlight, αλλά και στο El Club του Πάμπλο Λαραΐν. Στην προκειμένη δεν έχουμε κάποιο ανοσιούργημα από ιερέα, αλλά από δύο καλόγριες, οι οποίες είχαν σεξουαλικές επαφές κατά την διάρκεια ιεραποστολής.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Βατικανό, δύο καλόγριες, η μία μάλιστα μεγαλύτερης

ηλικίας, επέστρεψαν έγκυοι από την ιεραποστολή στην Αφρική και θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις στο εκκλησιαστικό όργανο της Καθολικής Εκκλησίας, με την αποπομπή τους να θεωρείται δεδομένη.

Η μία από της καλόγριες λειτουργεί σε χωριό της Ιταλίας, με τον κοινοτάρχη να αναφέρει χαρακτηριστικά: ««Είμαστε σοκαρισμένοι, όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση δεν έπρεπε ποτέ να δει το φως της δημοσιότητας, όλοι έπρεπε να κάνουν το παν για να μείνει στο σκοτάδι».

Το τι συνέβη με τις δύο καλόγριες δεν είναι σαφές, μιας και δεν αποκλείεται το γεγονός να έπεσαν θύματα βιασμού, αφού και στο παρελθόν έχουν δει το φως περιστατικά καλογριών που χρησιμοποιούνταν ως σκλάβες του σεξ από κληρικούς. Κάτι που είχε παραδεχτεί άλλωστε και ο Πάπας Φραγκίσκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα