Ο Κρις Χέμσγουορθ έκανε έκπληξη σε 21χρονο με όγκο στον εγκέφαλο

15:08 3/9/2019 - Πηγή: People

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει την τόσο τρυφερή πλευρά του. Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ένας τύπος με ατσάλινα μπράτσα και καρδιά που είναι σαν λιωμένο τυρί. Έτσι συμβαίνει άλλωστε. Τα σκληρά περιτυλίγματα κρύβουν την τρωτότητα και την ευαισθησία.

Ο 36χρονος ηθοποιός δε θα μπορούσε βέβαια να κάνει αλλιώς. Για τον 21χρονο Ρόαν που παλεύει με τον όγκο στον εγκέφαλο είναι ένας από τους ήρωες του. Η Εμίλια Κλαρκ από το Game of Thrones

και ο Τράβις Φιμέλ από το Vikings είναι οι άλλοι δύο. Γι΄αυτό οι νοσοκόμες που τον κουράρουν, πήραν την πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν με τους τρεις ηθοποιούς, αλλά και με άλλους που θαυμάζει ο Ρόαν.

Πρώτα έστειλαν το βίντεο τους η Κλαρκ και ο Φιμέλ και μάλιστα στα γενέθλια του. Τώρα ήταν η σειρά του Χέμσγουορθ να στείλει εγκάρδιους χαιρετισμούς και λόγια στήριξης στον Ρόαν.

«Μίλησα αρκετά με τη μαμά σου. Έχω ακούσει την ιστορία σου και το πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι και ήθελα να σου πω ότι το κουράγιο κι η γενναιότητα σου αποτελούν πραγματική έμπνευση φίλε μου. Ξέρω ότι έχεις γύρω σου πολλούς ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν, αλλά ήθελα να σου στείλω κι εγώ την αγάπη και τη στήριξή μου και να σου πω ότι σε σκέφτομαι. Πολλή αγάπη φίλε. Φιλιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρις Χέμσγουορθ, 21χρονο,kris chemsgouorth, 21chrono