Ο Κλέων Γρηγοριάδης καταγγέλλει άνδρα τον ΜΑΤ για σεξιστική επίθεση στην κόρη του

14:16 13/11/2019 - Πηγή: People

Μια ντροπιαστική καταγγελία για άντρα των ΜΑΤ έκανε ο βουλευτής του Μέρα25 και ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης. Κατά την παρουσία του στην εκπομπή Αταίριαστοι, όπου το κεντρικό θέμα ήταν όσα συμβαίνουν στην ΑΣΟΕΕ, ο κύριος Γρηγοριάδης βρήκε την ευκαιρία να δημοσιοποιήσει μια καταγγελία που έκανε στην αστυνομία και αφορά την κόρη του.

Όπως εξήγησε ενώπιον και του κυρίου Ντούμα, Προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, κατά την βόλτα της πριν λίγες μέρες στην πλατεία Εξαρχείων, η 16χρονη κόρη του δέχτηκε ύβρεις σεξιστικού περιεχομένου από άνδρα των ΜΑΤ.

«Η κόρη μου περνούσε πριν από 2 βδομάδες από την πλατεία Εξαρχείων, ένα μέρος που ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα μπορούν οι πολίτες να περπατάνε ασφαλείς. Η κόρη μου λοιπόν δέχθηκε χυδαιότατη σεξιστική επίθεση. Η κόρη μου είναι 16 ετών και δεν έχει λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της, μιλώντας για μέρη του σώματός της, από άντρα των ΜΑΤ από κλούβα, λέγοντάς της «αν ξαναέρθεις από ‘δω, θα σου ξεσκίσω τη μου…». Για ένα παιδί 16 ετών, αυτή η συμπεριφορά το γαλουχεί σαν εν δυνάμει τρομοκράτη. Και με τους τρομοκράτες έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα».


Keywords
Τυχαία Θέματα