Ντέμι Μουρ: Ένα διαφορετικό striptease που σοκάρει

08:20 5/10/2019 - Πηγή: People

Η αυτοβιογραφία της ηθοποιού αποκαλύπτει έναν έναν τους πρωταγωνιστές της ζωής της που τη στιγμάτισαν, μέσα από μια κατάθεση ψυχής που έρχεται να φωτίσει την τραυματισμένη καθημερινότητά της. Ναρκωτικά, απιστίες, ερωτικά τρίο μέσα από μαρτυρίες της Moore στο βιβλίο Inside Οut, που αναμένεται να γίνει ανάρπαστο, αλλά και πονοκέφαλος για κάποιους…

Από τη Γεωργία Χαλκιά

Γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1962 στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικoύ και το πραγματικό της όνομα είναι Demi Gene Guynes. Κάνοντας το 1980 το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αναγνωρισιμότητα. Αναμφισβήτητα

στα χρόνια που ακολούθησαν αναδείχτηκε ως μία από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες του Χόλιγουντ. Ωστόσο, πίσω από το προσωπείο της «επιτυχημένης σταρ του κινηματογράφου», υπήρχαν καλά κρυμμένα μυστικά και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Στο βιβλίο Inside Οut, το οποίο κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου, περιγράφεται λεπτομερώς η ταραχώδης και καθόλου ρόδινη πορεία της, με καυτές και συνάμα σκληρές αποκαλύψεις. Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην Diane Sawyer μίλησε ανοιxτά για όσα δεν είχε τη δύναμη να παραδεχτεί για χρόνια, καθηλώνοντας όχι μόνο το κοινό, αλλά και τον κόσμο του Διαδικτύου, που αναμένει να ολοκληρώσει το παζλ της πολυτάραχης ζωής της μέσα από τις σελίδες του βιβλίου.

View this post on Instagram

Got my cover all dressed up to tell you the big news… #InsideOutBook just hit #1 on @nytimes bestseller list! This is all so much more than I could have expected and I am so overwhelmed by the support and love you’ve given it. Thank you guys for reading and allowing it to resonate with you xx

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Oct 3, 2019 at 1:14pm PDT

Η άστατη εφηβεία και ο βιασμός στα 15 της χρόνια

Γεννήθηκε σε μια οικογένεια αλκοολικών χίπηδων και αυτός ο τρόπος ζωής τη μεγάλωσε απότομα. Τα εφηβικά της χρόνια ήταν, όπως ισχυρίζεται, «γεμάτα δυσκολίες» και οι αναμνήσεις αυτών κάθε άλλο παρά ανέμελες. Απεναντίας, ήταν ιδιαίτερα σκληρές. Όπως σκληρός ήταν και ο κόσμος που την τραυμάτισε. Η παιδική της ηλικία τελείωσε απότομα, όταν προσπάθησε να αποτρέψει μία από τις απόπειρες αυτοκτονίας της μητέρας της. «Θυμάμαι ότι χρησιμοποίησα τα δάχτυλά μου, τα δάχτυλα ενός μικρού παιδιού, προσπαθώντας να βγάλω από το στόμα της τα χάπια που κατάπινε, ενώ ο πατέρας μου, κρατώντας το στόμα της ανοιχτό, μου έλεγε τι να κάνω» περιγράφει συγκλονισμένη.

Αφότου χώρισαν οι γονείς της, έμαθε ότι εκείνος δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας. Θα μπορούσε να αποτελεί την πλοκή ενός σεναρίου, όμως όχι. Το τραύμα βαθύ. Ψυχικό, σωματικό και κυρίως αναπόφευκτο. Στα 15 της μόλις χρόνια η διαταραγμένη μητέρα της την εκπόρνευσε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι για 500 δολάρια. Μάλιστα, η Moore αποκάλυψε ότι αμέσως μετά ο βιαστής τη ρώτησε «Πώς νιώθεις που εκπορνεύτηκες; Πώς νιώθεις που σε πούλησε η μάνα σου για 500 δολάρια;», με εκείνη να αναφέρει «Ήταν βιασμός και μια καταστροφική προδοσία».

Κι ύστερα, έρχεται η κάθαρση…; Η ηθοποιός είχε στιγματιστεί από πολλά περιστατικά, που δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί ένα παιδί. Η ίδια δεν ήταν πια παιδί. Μεγάλωσε. Και μεγάλωσε απότομα. Η Demi Moore εγκατέλειψε το σπίτι της, με τις ουσίες και το αλκοόλ να γίνονται η καθημερινότητά της. Τριγυρνούσε από οντισιόν σε οντισιόν μέχρι που στα 19 της χρόνια η τύχη τής χτύπησε την πόρτα. Ένας ρόλος στη σειρά General Hospital, μια σαπουνόπερα των 80s, η οποία εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να προβάλλεται και έχει μπει στο βιβλίων ρεκόρ Guinness ως η δεύτερη μακροβιότερη σαπουνόπερα στην αμερικανική τηλεόραση, μετά τη σειρά Guiding Light, που προβάλλεται από το 1952!

Ο θυελλώδης έρωτας με τον Bruce Willis

Ερωτεύτηκαν το καλοκαίρι του 1987. Εκείνη 25, εκείνος 32. Η είδηση της αναπάντεχης εγκυμοσύνης οδήγησε το ζευγάρι τέσσερις μήνες μετά στο Λας Βέγκας, όπου και παντρεύτηκαν. Η αγάπη τους ήταν φανερή κάθε λεπτό. «Ο Bruce περιέβαλε τους φόβους και τα άγχη μου με την αγάπη του», όχι όμως τόσο δυνατή ώστε να αντέξει τις δυσκολίες που τελικά ήρθαν για να μείνουν. Τα επτά χρόνια που τους χώριζαν αποτελούσαν όλο και μεγαλύτερο εμπόδιο στη σχέση τους. Παράλληλα, αρχές του ’90, η καριέρα της Demi Moore είχε αρχίσει να απογειώνεται, κάτι που φάνηκε να ενοχλεί τον Bruce. Όταν μάλιστα της πρότειναν να παίξει σε ταινία με τον Robert De Niro και τον Sean Penn, εκείνος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του. «Αυτό δεν θα λειτουργήσει, εάν λείπεις συνεχώς για γυρίσματα» της είχε πει. «Από γυναίκα καριέρας, ήθελε να με μετατρέψει σε νοικοκυρά» αποκαλύπτει εκείνη στη συνέντευξή της.

Λίγο πριν από τα γυρίσματα της ταινίας Hudson Hawk, ο Willis την αιφνιδίασε «Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι παντρεμένος». Αυτό ήταν κάτι που τότε τη στεναχώρησε και συνάμα τη θύμωσε. «Ήταν 36, βάλτε στην εξίσωση τη διασημότητα και τα χρήματα και θα καταλάβετε», θα πει με νόημα χρόνια αργότερα η Μοοre. Το ζευγάρι τελικά χώρισε έπειτα από 13 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών κοριτσιών, των Rumer, Scout και Τallulah.

Με τον Bruce Willis το 1992Ο Ashton Kutcher, η αποβολή και οι σεξουαλικές απαιτήσεις

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις της ηθοποιού με αφορμή την αυτοβιογραφία της. Το 2003 η σχέση με τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της Ashton Kutcher ήταν στο προσκήνιο των media. Αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κριτικές για την πολυσυζητημένη διαφορά ηλικίας, η Moore απολάμβανε «μια προσωπική ανακαίνιση, σαν να πήγα πίσω στον χρόνο για να νιώσω πώς είναι να είμαι ξανά νέα μαζί του, χωρίς τα βάσανα που είχα όταν ήμουν 20». Ο καρπός του έρωτά τους, όμως, δεν κατάφερε να έρθει στον κόσμο. Η κύηση της ηθοποιού διεκόπη έπειτα από έξι μήνες, με την ίδια να κατηγορεί τον εαυτό της για την αποβολή. Μάλιστα, καλεσμένη στην εκπομπή Good Μorning America, έδειξε μια φωτογραφία της από την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και λίγο αργότερα μια αποτυχημένη εξωσωματική ήταν το κερασάκι στην τούρτα, γεγονός που την επηρέασε σε πολλά επίπεδα. Μια σχέση θέλει θυσίες για να στεριώσει. Αυτό θα σκέφτηκε και η Moore. «Συμφώνησα σε τρίο, μόνο και μόνο για δείχνω ότι είμαι μια cool γυναίκα. Και συνέβη δύο φορές, όμως ήταν ένα λάθος» αποκάλυψε, αφήνοντας παράλληλα με ανοιχτό το στόμα εκατομμύρια κόσμου που τη γνωρίζει μέσα από τις ταινίες της. Οι πικάντικες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές περιπτύξεις με τον πρώην σύζυγό της δεν σταματούν εκεί. Όσο για την εξέλιξη της σχέσης τους, η Moore δεν θα διστάσει να βγάλει τα άπλυτά του στη φόρα.

Το 2010, και ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, η ηθοποιός διάβασε σε εξώφυλλο περιοδικού πως ο άνδρας της είχε κοιμηθεί με την 21χρονη Britney Jones από το Λος Άντζελες . Όπως δήλωσε η κοπέλα στο περιοδικό, η γνωριμία τους έγινε σε πάρτι γενεθλίων της κόρης της Moore, όπου αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνων. «Ήταν παρανοϊκός και δεν ήθελε να μου γράψει τίποτα που θα μπορούσε να του δημιουργήσει μπελάδες» αποκάλυψε τότε η Britney. «Τον ρώτησα αν ήθελε να συναντηθούμε» παραδέχτηκε στην ίδια συνέντευξη, ενώ λίγο αργότερα ο Ashton την κάλεσε στο σπίτι που έμενε με τη γυναίκα του. «Είναι πολύ καλός εραστής, γλυκός και τρυφερός. Και ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Ένιωσα πολύ άνετα μαζί του. Δεν ήταν ένα τυχαίο σεξ» αποκάλυψε η Jones.

Φυσικά, μετά τον σάλο ο Kutcher αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, χρησιμοποιώντας μάλιστα και δικηγόρο, ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να κινηθεί νομικά απέναντι σε αυτά τα δημοσιεύματα. Τελικά, δικαιολόγησε την πράξη του, χρησιμοποιώντας ως άλλοθι τις ερωτικές τους περιπτύξεις. Ήταν δηλαδή και η Britney ένα αλατοπίπερο που ανανέωνε τη σχέση του με την Moore; Λίγο καιρό αργότερα, η Demi Moore έζησε το ίδιο, μόνο που ήταν πραγματικότητα και όχι déjà vu. H πέτρα του σκανδάλου αυτή τη φορά, και μάλιστα στην έκτη επέτειο του γάμου τους, ήταν η 22χρονη Sara Lil σε ένα μπάτσελορ πάρτι. «Ένιωσα το στομάχι μου να δένεται κόμπος» γράφει η ηθοποιός στην αυτοβιογραφία της. Τελικά, χώρισαν το 2011 και το διαζύγιό τους βγήκε δύο χρόνια αργότερα, το 2013.

Με τον Ashton KutcherΟ εφιάλτης των εξαρτήσεων και η δύναμη του μητρικού ενστίκτου

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά κυριαρχούσαν στη ζωή της, με αποκορύφωμα ένα πάρτι στο οποίο πήγε με την κόρη της Rumer. Εκεί η δημοφιλής ηθοποιός σωριάστηκε με σπασμούς, αφότου είχε καπνίσει συνθετική κάνναβη και είχε εισπνεύσει υποξείδιο του αζώτου. Η συμπεριφορά της αυτή την είχε ήδη αποξενώσει από τις δύο κόρες της, τη Scout και την Tallulah. Βυθισμένη σωματικά και ψυχικά στον εφιάλτη των εξαρτήσεων, με καταχρήσεις που την οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο, συνειδητοποίησε μέσα σε μια στιγμή λογικής πως η δύναμη του μητρικού ενστίκτου θα την ωθούσε σε μια επίπονη αλλά σωτήρια απεξάρτηση. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να γράψει το Inside Out. «Όχι για τα λεφτά, αλλά για να αλλάξω την εικόνα που ενδεχομένως να έχει ο κόσμος για μένα» όπως δήλωσε και η ίδια στους New York Times.

View this post on Instagram

A favorite from #InsideOutBook, bundled up with my girls… Come celebrate the upcoming launch with me at @LiveTalksLA on Thursday, 9/26.

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Sep 14, 2019 at 8:37am PDT

Το μήνυμα του Kutcher και το αιχμηρό tweet που δεν εστάλη

Μετά τις αποκαλύψεις της Demi Moore για τον Ashton Kutcher μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας Inside Out για τη σχέση τους, που ήταν γεμάτη από απιστίες, αλλά και την αποβολή που υπέστη, ο 41χρονος ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω Twitter. Εξηγώντας αρχικά στους followers ότι συγκρατήθηκε από το να δημοσιεύσει κάποιο σαρκαστικό μήνυμα, χωρίς να αναφέρει το όνομα της Moore, γράφει: «Ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί σε ένα πολύ σαρκαστικό μήνυμα. Μετά είδα τον γιο μου, την κόρη μου και τη γυναίκα μου και το διέγραψα», ενώ στη συνέχεια ενθάρρυνε τους διαδικτυακούς του φίλους να επικοινωνήσουν μαζί του. Όπως και να ’χει, η αυτοβιογραφία της Moore θα μείνει στην ιστορία τόσο για τις τραγικές στιγμές που έζησε ως έφηβη όσο και για τις σπαρταριστές λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

*Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Keywords
robert de niro, new york times, demi moore, sean penn, bruce willis, ashton kutcher, new york, σταρ, παζλ, view, instagram, big, hit, nytimes, list, support, love, guinness, light, bruce, καλοκαιρι, λας, hudson, hawk, scout, kutcher, media, νέα, britney, york, times, thursday, tweet, twitter, people, εθνος, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Britney Spears, Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2013, Ημέρα του παιδιού, ξανα, γυναικα, ηθοποιος, καριερα, μητερα, ναρκωτικα, ρωτησε, σταρ, σωτηρια, τα νεα, ταινιες, τηλεοραση, τυχη, φωτογραφια, people, times, αγαπη, αλκοολ, αναμνησεις, αφορμη, βιβλιο, γεγονος, γεωργια, γινει, γινονται, γνωριμια, γονεις, γυρισματα, δαχτυλα, δυναμη, εγκυος, εγινε, εξελιξη, εξι, εξωσωματικη, επτα, επιτυχια, ερχεται, εφιαλτης, ζωη, ζωης, ιδια, ιδιο, ηλικια, υπηρχαν, εικονα, κυηση, λεφτα, λας, λας βεγκας, λεπτομερειες, λειπεις, μηνες, μυστικα, νεα υορκη, νοημα, οικογενεια, ονομα, οντισιον, ουσιες, παιδι, παζλ, πετρα, πονοκεφαλος, πορτα, πρωταγωνιστες, ρεκορ, σελιδες, συζυγο, συνεχεια, σειρα, σπιτι, στη φορα, στομα, το εθνος, τουρτα, φορα, χειροτερα, ψυχικο, ashton kutcher, απλυτα, britney, bruce willis, bruce, big, demi moore, love, hawk, guinness, hit, hudson, ιδιαιτερα, kutcher, κοπελα, κορες, light, media, μεινει, new york times, new york, νιωθεις, νιωσω, tweet, robert de niro, support, scout, sean penn, thursday, θελω να, view, χαπια, york, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα