Πώς να ζεστάνετε γρήγορα ένα κρύο δωμάτιο

15:28 23/1/2020 - Πηγή: People

Έχετε μόλις επιστρέψει στο σπίτι σας, μετά από απουσία ωρών, και αισθάνεστε ότι είναι κρύο. Βεβαίως, η πρώτη κίνηση θα είναι να ανάψετε τα θερμαντικά σώματα ή το κλιματιστικό για να ζεσταθεί ο χώρος.

Παράλληλα, όμως, μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορα έξυπνα tricks για να επιταχύνετε τη διαδικασία και να πετύχετε πιο γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μ’ αυτά τα tricks, μπορείτε επίσης να εξασφαλίσετε ότι δεν θα χρειαστεί να λειτουργήσετε τις συσκευές σας όλη την ώρα και επομένως, θα εξοικονομήσετε κόστος.

Τι μπορείτε να κάνετε εύκολα:

#1

Αν είναι μέρα και έχει ήλιο, τραβήξτε τις

κουρτίνες για να μπει η θερμότητα του μέσα στο σπίτι. Κλείστε ξανά τις κουρτίνες όταν αρχίζει να σκοτεινιάζει για να εγκλωβίσετε εντός τη θερμότητα. Όσο πιο βαριές είναι οι κουρτίνες, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.

#2

Φροντίστε να εξέλξετε ότι είναι κλειστά όλα τα παράθυρα, ιδίως το μικρό συνήθως που βρίσκονται στο μπάνιο, και δεν έχετε απώλειες απ’ αυτά. Κλείστε επίσης τις πόρτες στα δωμάτια που δεν χρησιμοποιείτε, ώστε η ζέστη να συγκεντρωθεί σε μικρότερο χώρο .

#3

Τοποθετήστε στα κουφώματα σε πόρτες και παράθυρα, ταινίες αεροστόπ και αεροστόπ πόρτας για να εμποδίσετε την είσοδο κρύου αέρα από τις χαραμάδες.

Διαβάστε και τα υπόλοιπα tips για ζεστασιά σ’ ένα δωμάτιο εδώ. 

Keywords
Τυχαία Θέματα