Νίκος Απέργης: Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του video clip

13:16 30/5/2019 - Πηγή: People

Ο Νίκος Απέργης ετοιμάζεται να μας εκπλήξει με νέο single, λίγους μήνες αφότου μας παρέσυρε με το «Κομμάτι Της Ζωής Μου»!

Το καινούργιο κομμάτι του ταλαντούχου τραγουδιστή τιτλοφορείται «Ίσως» και είναι μία «φρέσκια» επανεκτέλεση της ερωτικής poprock μπαλάντας που έβγαλε το 2019. Με το single,

που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum, ο Νίκος Απέργης γιορτάζει τα δέκα του χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή.

Η δισκογραφική εταιρεία «ανέβασε» στα social media φωτογραφίες από τα γυρίσματα, δίνοντάς μας μία πρώτη «γεύση» από το video!

Το «Ίσως» έρχεται μετά τη μεγάλη επιτυχία «Κομμάτι Της Ζωής Μου», που κατέκτησε τις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και μετρά σχεδόν 14 εκατομμύρια YouTube views. Στο μεταξύ, ο Νίκος Απέργης συνεχίζει τις sold out live εμφανίσεις του, τόσο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

View this post on Instagram

#PanikExclusive στα γυρίσματα του video clip του @nikos_apergis για τη νέα επιτυχία #Isos Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την @panikplatinum #nikosapergis #backstage #newvideoclip

A post shared by Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) on May 29, 2019 at 5:17am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα