Νεκρό βρέφος στην Πάτρα: Ομολόγησε η μητέρα του ότι το άφησε στην παραλία

19:57 12/2/2020 - Πηγή: People

Είναι πολλά πλέον τα περιστατικά ανθρώπων που εγκαταλείπουν τα νεογέννητα μωρά τους το τελευταίο εξάμηνο. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν είχαμε περίπτωση μωρού που να πέθανε. Το πρωί της Τετάρτης το είδαμε κι αυτό, αφού περαστικοί εντόπισαν σε παραλία της Πάτρας ένα νεκρό βρέφος, που αποδείχτηκε εκ των υστέρων πως ήταν μόλις δύο ημερών.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η ομάδα ΔΙΑΣ κατέφτασε στο σημείο, ειδοποιήθηκε και το αρμόδιο Λιμενικό και ξεκίνησε αμέσως ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο άνθρωπος που παράτησε εκεί το

μωρό. Γιατί γι΄αυτό ήταν σίγουροι οι ερευνητές. Κι η πεποίθησή τους επαληθεύτηκε, αφού βρέθηκαν στο σπίτι 27χρονης στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, τη συνέλαβαν και στην ανάκρισή της παραδέχτηκε ότι γέννησε το μωρό πριν δύο ημέρες και το παράτησε στην παραλία.

Η 27χρονη έφυγε χωρίς να πάρει εξιτήριο και την αναζητούσαν από το νοσοκομείο και φαίνεται πως κατευθύνθηκε άμεσα στην παραλία με σκοπό να αφήσει εκεί το μωρό. Αυτό συνέβη την Τρίτη.

Αυτή τη στιγμή η γυναίκα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας και ανακρίνεται με σκοπό να αποκαλύψει τους λόγους που έφτασε σε αυτή την απονενοημένη κίνηση που οδήγησε στον θάνατο ενός νεογέννητου μωρού. Την Πέμπτη θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα