The French Dispatch: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Γουές Άντερσον και ήδη το αγαπήσαμε

17:12 12/2/2020 - Πηγή: People

Είμαστε απλοί άνθρωποι. Ακούμε ότι ο Γουές Άντερσον ετοιμάζει ταινία και παίρνουμε κατευθείαν θέση ετοιμότητας για να μάθουμε όλα τα στοιχεία. Γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες, τις αποστηθίζουμε και μετά περιμένουμε πως και πως το πρώτο trailer. Αυτό κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα και δεν μας ξαφνιάζει. Είναι όσο Γουές Άντερσον περιμέναμε ότι θα είναι. Σαν ένα rollercoaster στο πιο τρελό λούνα παρκ του κόσμου.

Μια ημέρα μετά την κυκλοφορία της αφίσας του The French Dispatch, έχουμε το trailer που ήρθε

απλώς να επιβεβαιώσει τις υψηλότατες προσδοκίες που έχουμε από μια ταινία που το καστ της είναι και πάλι ονειρικό. Πάλι, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε ταινία του Άντερσον. είτε αυτη αφορά ανθρώπους είτε αφορά cgi σκυλιά όπως στο Isle of Dogs.

Πάρτε χαρτί και σημειώνετε: Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον, Όουεν Γουίλσον, Τιμοτέ Σαλαμέ, Σίρσα Ρόναν, Λέα Σεϊντού, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Ελίζαμπεθ Μος, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζέφρι Ράιτ, Άντριεν Μπρόντι, Κέιτ Γουίνσλετ, Γουίλεμ Νταφόε, Κρίστοφ Γουάλτζ, Χέρνι Γουίνκλερ, Τζέισον Σβάρτσμαν. Δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να μετρήσουμε πόσα βραβεία, πόσα γαλόνια και πόσα χρόνια πορείας έχει ο καθένας ή τι προοπτική έχουν οι νεώτεροι του καστ.

Ας αφεθούμε στο trailer και ας γεμίσουμε με προσδοκίες και αδημονία εν όψει του Ιουλίου όταν και θα κυκλοφορήσει η ταινία στις αίθουσες, ενώ δεν είναι απίθανο να την δούμε στο Φεστιβάλ των Καννών.

Keywords
Τυχαία Θέματα