Ναταλία Γερμανού: «Θέλω έναν έξυπνο, δυναμικό και ενδιαφέροντα άντρα»

20:03 5/7/2013 - Πηγή: People

Η Ναταλία Γερμανού έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως με τις σχέσεις της και κυρίως τις σχέσεις της με νεότερους άνδρες. Η παρουσιάστρια, που όπως δηλώνει είναι εδώ και αρκετούς μήνες μόνη, μίλησε στο Down Town Κύπρου πιο ώριμη και κατασταλαγμένη από ποτέ.

Σε ερώτηση για το αν φοβάται μήπως δεν ξαναερωτευτεί, η Ναταλία απάντησε: «Αν είχα κάνει τη σκέψη ότι δεν θα ερωτευτώ ξανά, θα είχα ανέβει στην Ακρόπολη

και θα είχα πηδήξει κάτω! Θα ήταν σαν να είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι παραιτούμαι από τη ζωή! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, το να μην ερωτευτώ ξανά ποτέ. Άλλο όμως ενθουσιασμός και άλλο έρωτας. Είμαι σίγουρη ότι θα ερωτευτώ ξανά».

Δες εδώ: Skull island: Το trend alert της Ναταλίας Γερμανού

Με το πέρασμα των χρόνων, η Ναταλία Γερμανού έμαθε να διαχωρίζει τον έρωτα από τον ενθουσιασμό και όπως λέει: «Όσο περνούν τα χρόνια, μειώνεται κατά πολύ ο ενθουσιασμός που ένιωθα κάποτε. Ενθουσιαζόμουν πολύ πιο εύκολα, τώρα πια λιγότερο. Σχεδόν καθόλου. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με ανησυχεί. Μπορώ να σου πω ότι είναι κάτι που με χαροποιεί κιόλας. Είναι σημάδι ότι φεύγω από την εφηβεία επιτέλους – τη συναισθηματική εφηβεία εννοώ, να το τονίσουμε αυτό».

Διάβασε επίσης: Birthday girl: Η Ναταλία Γερμανού έσβησε κεράκια

Τέλος, ξέρει ακριβώς τι ζητάει από έναν άντρα: «Έναν έξυπνο, δυναμικό και ενδιαφέροντα άντρα θέλω!». Οπότε, όσοι νιώθετε ότι πληροίτε τα κριτήρια, μπορείτε να κάνετε μία προσπάθεια.

The post Ναταλία Γερμανού: «Θέλω έναν έξυπνο, δυναμικό και ενδιαφέροντα άντρα» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα