Μέγκι Ντρίο: Σε κώμα η 20χρονη ξαδέλφη της – Απεγκλωβίστηκε από συντρίμμια στο Δυρράχιο

11:47 27/11/2019 - Πηγή: People

Εικοσιπέντε νεκρούς, δεκάδες τραυματίες, και πολλά κτίρια που κατέρρευσαν άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός που «ταρακούνησε» την Αλβανία τα ξημερώματα της Τρίτης 26/11. Από το σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ επλήγει περισσότερο το Δυρράχιο, που θυμίζει βομβαρισμένο τοπίο.

Μέγκι Ντρίο: Δραματικές στιγμές για το μοντέλο – Αγνοείται η ξαδέλφη της

Ανάμεσα, λοιπόν, στους δεκάδες εγκλωβισμένους της χθεσινής μέρας ήταν και η ξαδέλφη της Μέγκι Ντρίο, που τελικά, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», την εντόπισαν εγκλωβισμένη κάτω από τα συντρίμμια καταστήματος στο Δυρράχιο. Ωστόσο, η 20χρονη νοσηλεύευται σε κώμα στο νοσοκομείο και η κατάστασή της κρίνεται κρίσιμη.

Εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη, η Μέγκι είπε στον αέρα της εκπομπής: «Τη βρήκαμε μετά από πολλές ώρες, η κατάσταση όμως είναι δύσκολη, είναι σε κώμα. Τουλάχιστον, τη βρήκαμε. Ήταν εγκλωβισμένη με τρία άλλα κορίτσια σε κατάστημα στο Δυρράχιο, όπου είχαν πάει για ψώνια. Το ένα κορίτσι πέθανε.»

Η Καινούργιου αποκάλυψε ότι η συνεργατιδά της χθες ήταν πάρα πολύ ταραγμένη στο backstage της εκπομπής και έκλαιγε, ενώ η ίδια η Μέγκι αποκάλυψε ότι οι γονείς έφυγαν για Αλβανία σήμερα για να συμπαρασταθούν στον θείο της και την υπόλοιπη οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα