Τα make up trends που θα δείτε παντού το 2020 είναι ένα κι ένα

Όταν είδαμε για πρώτη φορά τις τάσεις του χειμώνα 2020 απλά τις επεξεργαστήκαμε και τις ξεπεράσαμε μιας και είχαμε αρκετούς μήνες μέχρι να έρθει και είχαμε και ένα καλοκαίρι μπροστά μας. Και να λοιπόν, που έρχεται η στιγμή να τις υιοθετήσουμε και επίσημα πια. Το 2020 είναι ένα μήνα και κάτι μακριά κι εσείς θα πρέπει να προετοιμαστείτε. Αρχικά για τις γιορτές και στη συνέχεια για τη νέα χρονιά που αν κρίνουμε από τα make up trends θα είναι συναρπαστική.

Εμείς

σας αποκαλύπτουμε τα 5 huge trends της νέας χρονιάς. Εσείς απλά επιλέξτε εκείνο που θα αντιγράψετε πρώτο.

Χρωματιστή και πολύ έντονη μάσκαρα: Ναι, είναι και πάλι εδώ. Και δεν αναφερόμαστε στη σκούρα μοβ ή μπορντό αλλά στη ροζ, τη φούξια και την lime. Και δεν είναι μόνο αυτό. Συνδυάζεται με την ίδια ακριβώς απόχρωση σκιάς. Το βλέμμα γίνεται φαντασμαγορικό όπως του αξίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marika D’Auteuil (@lapetitevengeance) στις 11 Ιούν, 2019 στις 9:47 πμ PDT

Neon: Και πάλι τα μάτια πρωταγωνιστούν. Οι σκιές σε neon αποχρώσεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι την Black Friday που έρχεται να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά και να επιλέξετε την neon σκιά που θα απλώσετε στα βλέφαρα. Μπορεί να είναι μια πινελιά στην εσωτερική γωνία που θα κάνει τη διαφορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rowan Blanchard (◕‿◕) (@rowanblanchard) στις 16 Ιούλ, 2019 στις 11:21 πμ PDT

Φούξια σχεδόν neon κραγιόν: H extravagant πινελιά στα χείλη είναι επίσης τάση. Την είδαμε άλλωστε και στις celebrities που την τόλμησαν. Μπορεί να έχει κόκκινη απόχρωση ή φούξια. Και οι δύο στα μέσα του χειμώνα δείχνουν απίθανες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) στις 16 Νοέ, 2019 στις 5:24 μμ PST

Floating eyeliner: Το λατρέψαμε με την πρώτη ματιά. Είναι το περίγραμμα με χρωματιστό eyeliner στο μέσο του πάνω βλεφάρου. Ξεχάστε για λίγο την κλασική γραμμή με το μαύρο eyeliner, ο φετινός χειμώνας θέλει fun and twist στο μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shay Mitchell (@shaymitchell) στις 17 Αύγ, 2019 στις 3:50 μμ PDT

Watercolor eyes: Ναι, φέτος θα παίξετε με τις νερομπογιές και θα δημιουργήσετε ένα eye makeup look που θυμίζει αερικά και πριγκίπισσες. Επιλέξτε την απόχρωση που θα απλώσετε στην εσωτερική γωνία, μια δεύτερη για το κέντρο του βλεφάρου και μία διαφορετική για την εξωτερική γωνία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ruben Chamorro (@rubcha) στις 4 Αύγ, 2019 στις 10:58 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Τα σχήματα στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά

To μανικιούρ της Lizzo στα American Music Awards ήταν εκτυφλωτικό και ότι πιο glam έχετε δει τελευταία

Keywords
Τυχαία Θέματα