Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Η ανατροπή στα σχέδια «απόδρασής» τους από το Παλάτι

15:23 18/11/2019 - Πηγή: People

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν σκοπεύουν περάσουν τα Χριστούγεννα στη Βρετανία, κάτι που έχει προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη και αναταραχή στο Παλάτι.

Άλλωστε, η πρόθεση του ζευγαριού να πάρει άδεια από τα καθήκοντα του για 6 εβδομάδες και να τις περάσει μακριά από την Αγγλία και ειδικότερα στις ΗΠΑ

δεν είναι κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν και μοιραία δίνεται τροφή στα tabloids για τις πραγματικές σχέσεις του πρίγκιπα με την οικογένειά του.

Τώρα, όμως, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, το ζευγάρι θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια ανατροπή στα σχέδια του, το οποίο σε πολλούς μοιάζει με διπλωματικό ελιγμό και θυμίζει κάτι σαν συμφωνία ανάμεσα στον Πρίγκιπα, τη σύζυγό του και τη Βασιλική Οικογένεια.

Έτσι και βάσει του ρεπορτάζ, οι δυο τους θα περάσουν στο Λονδίνο και για την ακρίβεια θα κινούνται μεταξύ Φρόγκμορ Κότατζ και Παλατιού του Γουίνδσορ για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι σε διαφορετική περίπτωση το ταξίδι θα ήταν εξαιρετικά μεγάλο και κουραστικό για τον μικρό Άρτσι, γι’ αυτό και κανονίστηκε η μητέρα της πρώην ηθοποιού Ντόρια Ράγκλαντ να βρεθεί στο Λονδίνο και να περάσει εκείνη μαζί τους αυτή την οικογενειακή γιορτή.

Μάλιστα, όπως ακούγεται για την Ημέρα των Ευχαριστιών η Μέγκαν Μαρκλ σκέφτεται να επισκεφθεί και να προσφέρει εθελοντική εργασία σε ένα καταφύγιο αστέγων της βρετανικής πρωτεύουσας.

Μετά και από αυτή τη σημαντική ημέρα θα μπορεί να ταξιδέψει μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της στο Λος Άντζελες… Σε κάθε περίπτωση, πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται -ανάμεσά τους και αρκετοί δημοσιογράφοι- ότι το ζευγάρι επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα, περνώντας χρόνο με την οικογένεια του Χάρι και αφού ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να μείνουν για καιρό στις ΗΠΑ.

Με στοιχεία από Daily Mail και Observer

Keywords
Τυχαία Θέματα