Ο Μπραντ Πιτ μιλάει στο GQ για το χρόνο που περνάει και τις προτεραιότητες της ζωής του

13:59 17/9/2019 - Πηγή: People

Το GQ δεν είναι τυχαία ένας από τους καλύτερους τίτλους περιοδικών παγκοσμίως και διαχρονικώς. Έχει μερικούς από τους καλύτερους δημοσιογράφους-ψυχογράφους, έχει μια τρομερή αισθητική και, κυρίως, έχει τα μέσα για να παράξει τρομερά αποτελέσματα. Στην περίπτωση του Μπραντ Πιτ το τρομερό αποτέλεσμα είναι δεδομένο.

Δεν είναι τυχαίο πως τις ωραιότερες συνεντεύξεις του Μπραντ Πιτ

τις έχουμε δει στο GQ. Και οι δύο σε αυτή τη δεκαετία. Όλα παίζουν τον ρόλο τους. Ότι φωτογραφίζεται και δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις, ότι ζει μια ζωή που δεν θέλει να της δίνει καθόλου το φως της δόξας και πολλά ακόμα ότι μπορεί να βρει ο καθένας μας.

Το τελευταίο δίμηνο έχει μπει σε μια διαδικασία που σίγουρα δεν θα τον κάνει να νιώθει άνετα. Δίνει διαρκώς συνεντεύξεις για το promo των ταινιών του. Πρέπει να έχει μιλήσει με πάρα πολλούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές. Εσχάτως μας απασχόλησε με τη συνέντευξή του στους New York Times και με όσα είπε στην Έλεν Ντετζένερις.

Ο Μπραντ Πιτ μιλά για πρώτη φορά για την απόγνωση που του προκάλεσε το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί

Αλλά η συνέντευξή του στο GQ είναι από τις πιο βαθιές, από τις πιο διορατικές, αυτές που νιώθεις ότι μπαίνεις σε ένα τρενάκι hop on hop off και κάνεις μια ήρεμη βόλτα στα μύχια της ψυχής του.

Ο Μπραντ Πιτ μιλάει στον Ζακ Μπάρον για όσα ζητάει από τη ζωή του, για το πώς νιώθει τον χρόνο να περνάει και για τις δικές του αναζητήσεις σχετικά με το σινεμά. Ένα σινεμά που έχει πει κατ΄εξακολούθηση ότι δεν θα το ακολουθεί με την ιδιότητα του ηθοποιού για πολύ καιρό ακόμα.

«Το πιο μεγάλο ερώτημα της ζωής μου σχετικά με την καριέρα μου είναι αν αποδεχτώ έναν ρόλο, τι το διαφορετικό μπορώ να του προσδώσω που δεν μπορεί κανείς άλλος; Όλα έχουν να κάνουν με την προσωπική μου εμπειρία, το προσωπικό μου χιούμορ, τις ντροπές μου, τους πόνους μου. Όταν βλέπω τον Κρίστιαν Μπέιλ ή τον Τομ Χάρντι, δε μπορώ να κάνω αυτό που κάνουν. Δε μπορώ να εισβάλλω σε αυτόν το ρόλο. Αλλά σκέφτομαι «θέλω να κάνω το ίδιο από τη δική μου προοπτική».

Είχαμε αυτή τη συζήτηση πριν καιρό με τον Λίο (Ντικάπριο). Έφτασα σε ένα σημείο στο τέλος των 90’s ή τις αρχές του 2000, που συνειδητοποίησα ότι κυνηγούσα ενδιαφέροντες ρόλους, αλλά αποτύγχανα να έχω μια ενδιαφέρουσα ζωή. Τουλάχιστον όχι όσο ενδιαφέρουσα πίστευα ότι μπορώ να έχω.

Ίσως τώρα να φταίει που μεγαλώνω. Είναι που γερνάω. Αρχίζεις κι αντιλαμβάνεσαι καλύτερα το χρόνο, αποκτάς και νέες εμπειρίες, καλές και κακές, με τους ανθρώπους. Κι οι νίκες ή οι ήττες σου – όσο μεγαλώνεις παύεις να ορίζεις τα πράγματα με αυτές τις έννοιες βέβαια. Πώς και με ποιους περνάω το χρόνο μου, αυτό είναι πια το πιο σημαντικό για εμένα».

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα ωραία που λέει ο Μπραντ Πιτ. Και γίνονται ακόμα πιο ωραία αν τα λόγια του πλαισιωθούν από τις υπέροχες φωτογραφίες.

View this post on Instagram

Brad Pitt is still searching. At 55, the consummate Hollywood star seems to have the Hollywood parts figured out, using his wattage to get unlikely movies—like his new space drama, #AdAstra—into theaters. But inside, there's a whole lot he's still working out. Read more at the link in bio. (@lachlanbailey, styling by @georgecortina) #bradpitt #newgq

A post shared by GQ (@gq) on Sep 16, 2019 at 6:06am PDT

View this post on Instagram

Take a look behind the scenes of GQ’s October cover shoot with Brad Pitt ahead of his new space drama #AdAstra. See all the photos at the link in bio. #newgq #bradpitt

A post shared by GQ (@gq) on Sep 16, 2019 at 7:30am PDT

View this post on Instagram

"It's just getting f*cking older! How you become more aware of time, and you've had more experience, good and bad, with people…Who you spend your time with, how you spend time—it has just become much more important to me." Brad Pitt opens up to GQ in a new interview at the link in bio. (@lachlanbailey, styling by @georgecortina) #bradpitt #newgq

A post shared by GQ (@gq) on Sep 16, 2019 at 10:19am PDT

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα