Μάρθα Καραγιάννη: Ο λόγος που βρίσκεται στο νοσοκομείο – Ποια η κατάσταση της υγείας της

18:08 17/2/2020 - Πηγή: People

Η είδηση ότι η Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική εδώ και τρεις μέρες έγινε γνωστή σήμερα, μέσα από την ανάρτηση της φίλης της Ντόρας Ντούμα. Ωστόσο, αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι ο λόγος που η ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Για την κατάσταση της υγείας της Καραγιάννη και τους λόγους που νοσηλεύτεται μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της Δημήτρης Σούρας:

«Εδώ και τρεις ημέρες παρουσίασε πυρετό. Είχε μια κόπωση και ένιωθε καταβεβλημένη και είχε ένα πόνο στη δεξιά κοιλία. Σκεφτήκαμε ότι το καλύτερο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε

ήταν να τη βάλουμε σε ένα νοσοκομείο, κάτι το οποίο πράξαμε.

Αμέσως μου τηλεφώνησε η Ντόρα Ντούμα και τη μεταφέραμε σε ένα νοσοκομείο όπου ξεκινήσαμε τις εξετάσεις. Ο πυρετός έχει υποχωρήσει και ο πόνος επίσης έχει υποχωρήσει. Είναι φοβερά διαυγής. Θα κάνει υπέρηχο και θα συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή.

Έχω την εντύπωση πως είναι μια λοίμωξη και σε αυτές τις ηλικίες οι λοίμωξεις είναι πολύ κοινότοπες και με το καλό όταν δώσουν οι συνάδελφοι την άδεια, η Μάρθα θα επιστρέψει στο σπίτι.

Δεν υπάρχει τίποτα το επικίνδυνο. Λέω ακριβώς την αλήθεια όπως είναι, απλώς έχουμε ανησυχήσει γιατί η αγάπη, μάς κάνει να ανησυχήσουμε.

Στις μεγάλες ηλικίες πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο οργανισμός αποδιοργανώνεται πάρα πολύ εύκολα. Στο νοσοκομείο υπάρχει καρδιολογική και παθολογική παρακολούθηση, είναι όλες οι ειδικότητες και συμφέρει που είναι εκεί για να μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε τελείως καλά. Τα νέα σήμερα ήταν ευχάριστα. Υπάρχει το κέφι και πάει καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα