Όταν ο Κιάνου Ριβς αποφάσισε να δώσει ένα γερό μάθημα σε έναν αγενή δημοσιοσχεσίτη…

15:22 17/2/2020 - Πηγή: People

Μια όχι και τόσο γνωστή στιγμή του Κιάνου Ριβς από συνέντευξη Τύπου για την προώθηση της ταινίας του «John Wick 3» τον περασμένο Δεκέμβριο έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες viral στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως για τον τρόπο που αποτυπώθηκε αγνή η αντίδραση του δημοφιλούς ηθοποιού, όταν κάποιος τον έφερε σε δύσκολη θέση.

Τι ακριβώς συνέβη, όμως; Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μία από τις δημοσιογράφους παίρνει τον λόγο για να ζητήσει από τον Ριβς κάτι άσχετο με την ταινία. Για την ακρίβεια, πήρε τον λόγο για να του πει ότι ο άντρας της είναι

τεράστιος θαυμαστής του και αν θα μπορούσε κάποια στιγμή στο περιθώριο της συνέντευξης να φωτογραφηθεί μαζί του και με τον μικρό γιο τους.

Ο ηθοποιός απαντά με ευγένεια και χαμόγελο, ότι, ναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και επιστρέφει στην κουβέντα για την ταινία. Ωστόσο, κάποιος από το πάνελ που συντονίζει τη συζήτηση, αποφασίζει ότι δεν έφτανε η απάντηση του ηθοποιού και λέει να βάλει λίγη… τάξη εν είδει σερίφη, για το τι επιτρέπεται να ρωτούν οι δημοσιογράφοι και τι όχι.

Και εκεί η κάμερα ζουμάρει στο πρόσωπο του Κιάνου Ριβς, που έχει αρχίσει να βράζει από τη αμηχανία. Έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση με την επιθετική συμπεριφορά του συντονιστή και δεν το κρύβει. Και εκεί που κανείς δεν το περιμένει, σηκώνεται, κατευθύνεται προς το μέρος της γυναίκας, συναντά τον άντρα και το παιδί της που την περιμένουν έξω από την αίθουσα της συνέντευξης και φωτογραφίζεται χωρίς κανένα κόμπλεξ και σνομπισμό μαζί τους.

Το στιγμιότυπο αν και έλαβε χώρα πριν από αρκετό καιρό έχει γίνει viral -για όλους τους σωστούς λόγους τώρα- στα social media, για την αγνή, αυθεντική και κοφτή αντίδραση του ηθοποιού.

Είναι να μην τον αγαπάς, μετά από κάτι τέτοια;

Keywords
Τυχαία Θέματα