Λούι Τόμλινσον: Το πόρισμα για τον θάνατο της 18χρονης αδελφής του από ναρκωτικά

16:12 11/9/2019 - Πηγή: People

Ήταν το Μάρτιο που η αδελφή του γνωστού τραγουδιστή Λούι Τόμλινσον βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο. Η 18χρονη Φελισιτέ Τόμλινσον είχε καταναλώσει ουσίες και ο θάνατός της επήλθε από υπερβολική δόση.

Και τώρα, μερικούς μήνες μετά, ο ιατροδικαστής παρουσίασε το πόρισμά του σύμφωνα με το οποίο δεν φαίνεται να υπήρχε πρόθεση από τη πλευρά του θύματος να κατανωλώσει ένα θανατηφόρο κοκτέιλ ουσιών- αυτό που τελικά οδήγησε στον θάνατό της. «Ήταν ο τέλειος θανατηφόρος συνδυασμός, Οξυκωδόνη, Αλπραζολάμη [Ζάναξ] και κοκαΐνη. Δεν βρήκα στοιχεία που να με οδηγούν στο

συμπέρασμα ότι θέλησε σκόπιμα να δώσει τέλος στη ζωή της», δήλωσε ο δρ  Σίρλεϊ Ράντκλιφ.

Η νεαρή εκκολαπτόμενη σχεδιάστρια μόδας είχε αρχίσει να παίρνει ναρκωτικά μετά τον θάνατο της μητέρας της, πριν από τρία χρόνια. Μάλιστα, είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο για υπερβολική δόση και παλαιότερα και είχε παρακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης σε κλινική του Λονδίνου, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε σε κλινική αποτοξίνωσης στην Αίγυπτο – από την οποία αποχώρησε «καθαρή» τον Νοέμβριο. Ωστόσο, με την επιστροφή της στο Λονδίνο, ήρθε ξανά κοντά με άτομα που την προμήθευαν ουσίες. Ο διάσημος αδελφός της Λούι είχε σταθεί στο πλευρό της, και την αγαπούσε πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα