Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου

14:44 12/7/2019 - Πηγή: People

1 από 6Το εξώφυλλο

2 από 6Αθηνά Μαξίμου &Αιμίλιος Χειλάκης15 χρόνια μαζί. Το ζευγάρι των ηθοποιών μιλά για την κοινή τους πορεία στο θέατρο και τη ζωή, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό μέσα στη σχέση τους, ενώ ο ηθοποιός αναφέρεται στο πρόβλημα της υγείας του και θέτει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση.

3 από 6Ρένα Μορφη"Μερικές φορές νιώθω πως κολυμπώ κόντρα στο ρεύμα". Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μιλάει για τους σταθμούς της ζωής της, το λόγο που δεν θέλει να πάει στη Eurovision

και πως ο Φοίβος Δεληβοριας την εξέλιξε ως καλλιτέχνη.

Sponsored Ad

4 από 6Φωκάς Ευαγγελινός "Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Δεν ξέρω ακομη αν αυτό είναι σωστό ή λάθος". Ο χορογράφος και σκηνοθέτης μιλά για τις προκλήσεις της ζωής του και το όνειρο του να σκηνοθετήσει αρχαία κωμωδία στην Επίδαυρο.

5 από 6ΖευξιςΜία οικογένεια για τις ασυνοδευτες έφηβες που κατάφεραν να σώσουν τη ζωή τους και να φύγουν από την πατρίδα τους, φτάνοντας όμως μόνες τους στην Ελλάδα.

6 από 6Δέσποινα Βανδη Όλο το παρασκήνιο της συμφωνίας της με το Open, παρά τις φήμες που έκαναν λόγο για ρήξη.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 14 Ιουλίου, μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα