Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: Έσωσε νεαρό άντρα που είχε πέσει στη θάλασσα της Καραϊβικής – Τον αναζητούσε για 11 ώρες

13:42 9/1/2020 - Πηγή: People

Τι περίεργα παιχνίδια που παίζει η μοίρα, ε..; Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ρόλο του Τζακ στον Τιτανικό, όπου στο τέλος της ταινίας καταλήγει να πεθαίνει από κρυοπάγημα στα νερά του Βόρειου Ατλαντικού. Μέχρι και σήμερα συζητιέται ακόμα αν θα μπορούσε να χωρέσει στην σανίδα με την Ρόουζ. Μόλις την Κυριακή ο Μπραντ Πιτ του είπε κατά την απονομή της Χρυσής Σφαίρας ότι «θα ανέβαινα μαζί σου στη σανίδα».

Μετά λοιπόν απ΄όλα αυτά, έρχεται η είδηση για

την διάσωση ενός ανθρώπου που θαλασσοπνιγόταν στα ανοιχτά του ωκεανού στην Καραϊβική, ο οποίος σώθηκε από τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Το συγκεκριμένο συμβάν έγινε στις 30 Δεκεμβρίου, όταν ο ΝτιΚάπριο απολάμβανε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του με την σύντροφό του.

Με το σκάφος τους βρίσκονταν στα ανοιχτά της θάλασσας στο St. Barts όταν άκουσαν από τον ασύρματο ότι ένας άντρας είχε πέσει από το σκάφος στο νερό και ήταν ουσιαστικά αγνοούμενος. Τότε ο ΝτιΚάπριο έδωσε εντολή στον καπετάνιο να γυρίσουν το σκάφος και να πάνε να τον αναζητήσουν. Όπως αποδείχτηκε, ήταν το μόνο σκάφος που έσπευσε να βοηθήσει τον 24χρονο Γάλλο και μάλιστα πρόλαβαν τελευταία στιγμή, λίγο πριν ξεσπάσει μια τροπική καταιγίδα.

Η διαδικασία της αναζήτησης κράτησε περίπου 11 ώρες και ο καπετάνιος ανέφερε ότι ήταν πραγματικά πολύ λίγες οι πιθανότητες για να πετύχει η ανεύρεση του νεαρού.

Τελικά όλα πήγαν κατ΄ευχήν, λες και όλη του η ζωή προετοίμαζε τον ΝτιΚάπριο γι΄αυτή τη στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα